Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért gyenge az az ember, aki...

Miért gyenge az az ember, aki nem tud sírni?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nem gyenge.Ahhoz kell az erő,hogy megálld azt,hogy ne sírd el magad.Ilyen emberek is kellenek.

De a legjobb,ha szépen az ember kiadja magából az érzelmeit,és igen is,kimutatja,hogy mennyire rossz neki ott,abban a pillanatban.

2014. ápr. 24. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert gyáva kimutatni az érzelmeit, még maga előtt is. Nem vállalja a fájdalmat. Aki "nem tud sírni", az fejben gyerekes, élete a látszat körül forog. Ezért gyenge.
2014. ápr. 25. 05:05
 3/4 anonim ***** válasza:

2:

Érdekes ez a "fejben gyerekes" dolog. Én például gyerekkoromban gyakran sírtam, később meg soha. Nem azért, mert nagyon erősnek akarom mutatni magamat, hanem mert egyszerűen nem jön ki rajtam soha. Ezek szerint meggyengültem? Az érzelmeket, a fájdalmat csak sírással lehet kimutatni? Az életem a látszat körül forog (utóbbin jót röhögtem, mert sok mindent lehet rám mondani, pl. hogy gyenge vagyok, de azt, hogy az én életem a látszat körül forog...)?

2014. ápr. 25. 08:58
 4/4 anonim ***** válasza:

A sírás egy érzelmi reakció, ha valaki nem képes rá, akkor az illetőben valami nem jól működik.

Csak a két legvalószínűbbet írtam. Gyerekes, mert szégyelli, mert azt hiszi, a fiúk nem sírnak, hiszen ezt nevelték bele, vagy ad a látszatra, mert nem meri kimutatni a gyenge, érzékeny, sírós oldalát, mindig egy tökös fiú van a világ előtt.

Egyedül sem sír, mert maga sem akar szembenézni a sérülékenységével.

Normális, ha valaki sosem nevet? Az ellenkezője miért lenne az? :)

2014. ápr. 25. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!