Mikor mondható valakire az, hogy bolond? Egyáltalán mit jelent pontosan az, hogy valaki bolond? Illetve olyan is előfordulhat, hogy az ember teljesen egészségesen éli a mindennapjait, aztán egyszerűen megbolondul?
Figyelt kérdés
Nem olyanokra gondolok,mikor valaki hülyéskedik és azt mondják rá,hogy bolond vagy.2014. aug. 4. 19:25
1/4 anonim válasza:
A bolond egy sértő kifejezés. Ilyet normális ember nem használ. Vannak pszichiátriai betegségek, de nem hiszem, hogy azok, akiket általában lebolondoznak, ilyenekben szenved, inkább csak sértegetésről van szó.
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel,de maradjunk az átlag értelmezésnél.
A szó hétköznapi értelmében a bolond például aki SKIZOFRÉN.
Ő a világot hallucinációkkal éli meg,és olyanokat is lát amik nem valósak.
Sajnos igen borzasztó dolog ez :(
Ha a Kombinós gyilkos fütyikalap miatt írtál..na őt lecsuknám simán! Majd a sitten, mikor hátulról szeretgetik..majd eszébe jut az idős néni akit a villamos alá rúgott !
3/4 A kérdező kommentje:
A Kombinós esetet láttam,de én arra is kíváncsi vagyok,hogy az ember be tud-e fokozatosan kattanni? Pl.: előtte teljesen normálisan viselkedett,aztán fokozatosan változott a viselkedése,és végül bekattan.
2014. aug. 4. 19:56
4/4 anonim válasza:
A fokozatosság kiválóan megfigyelhető a miniszterelnökön. Kórtörténete nyomon követhető az interneten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!