Mit gondoltok? Szerintetek is jogos?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. A lányokkal eddig nem igazán sikerült kapcsolatig eljutni, szóval mondhatjuk hogy semmi nem történt, de nem vagyok szűz. Mostanában vettem észre, hogy a viselkedésem az utolsó két-három évben jelentős változáson ment át. Úgy értem, hogy pl másodikban még minden csaj kedvelt az osztályomban (24 lány 10 fiú) kivétel nélkül a plázacicák, a visszahúzódóak és mindenki más ebben a spektrumban. Aztán egyszer csak elkezdett nem érdekelni a többi ember, mert jobban szerettem végre magammal foglalkozni. A mai napokban hallottam fél füllel, "Nekem nem tetszik, hogy xy(én) megváltozott". Ez beindította nálam a vezérhangyát és végül nem jutottam semmire. Lehet, hogy eddig nagyon sokat törődtem ezekkel a csajokkal, de mivel cserébe nem kaptam semmit én úgy láttam nincs értelme, folytatni. Értsétek ezt úgy, hogy nincs több lecke írás, a gondjaikat nem önthetik rám többször, stb. Én nem gondolom, hogy ettől rosszabb ember lettem, sőt szerintem pont hogy jobb, most már én is követelek valamit cserébe, ha nem kapom meg akkor megyek tovább az élet rövid. Csak azt érteném ez nekik miért olyan nagy probléma. Ha eddig semmibe néztek akkor lehetne annyi eszük, hogy vagy ők változtatnak a hozzáállásukon vagy akkor nincs semmi. Örökké senki vérét nem lehet szívni, elvégre akkor mikor válnék férfivá ha nem most?2014. jún. 6. 07:54
1/3 anonim válasza:
Jól tetted, végre a sarkadra álltál és ez nyilván nem tetszik azoknak, akik eddig kihasználtak.
2/3 A kérdező kommentje:
Jó jó értem, hogy bennem mi zajlott le. De ez a lányoknak miért ekkora baj? Elvégre ők is gyakorlatilag ugyanezt alkalmazták felém. És tényleg ez az amit nem értek, hogy miért teszik ezt szóvá. Nem vagyok bunkó velük semmi más nincs csak az, hogy vége az ingyen kajának, nekik kellett volna produkálni valamit, elvégre ez egy kölcsönös dolognak kellene lenni. Nem nagyon hiszek ebben a barátzónában, de most már látom, hogy lehet benne némi igazság. Csak ez a beszólogatás olyan hirtelen jött és nem értem, hogy nekem miért kellene mások igényeit kielégíteni, ha egyszer őket nem érdekli az enyém. Pl attól most tök jól érzem magam, hogy egy csajnak(nem az osztályból) szóltam évek múltán hogy találkozzunk csak úgy a semmiből ő meg tökre örül neki és ez engem is boldogsággal tölt el, de amikor az osztálytársaimra gondolok sokszor nyomott lesz a hangulatom.
2014. jún. 6. 08:27
3/3 anonim válasza:
"egy csajnak(nem az osztályból) szóltam évek múltán hogy találkozzunk csak úgy a semmiből ő meg tökre örül neki és ez engem is boldogsággal tölt el"
Nyíló szerelem - de szép...
Hát az osztálytársaidnak nem fogsz "megfelelni"- mert szerettek kihasználni, és most változott. De ez nem baj, nem kell arra hajtani, hogy másoknak megfeleljünk. Önmagunknak legyen viszont magas a mérce. Hamarosan máshol leszel, iskola v. munkahely. Készülni kell azokra, nem ilyen visszahúzó konzerváló erőkkel foglalkozni,mint az osztály cicababái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!