Mit gondoltok az ukrán tüntetőkről? Jogos a fellépésük?
Általában a békés tüntetésből alakulnak ki a polgárháborúk.
Rombolással pedig milyen pozitív változást lehet előidézni?
"Hát ahhoz az 50 rendőrhöz mit szólsz, akiket a tüntetők kaptak el és kegyetlenül megkínoztak ?"
Ezek az úgynevezett rendőrök parancsszóra kinyírnának bárkit. Függetlenül attól, hogy a rendőrök az államtól kapják az erőszak alkalmazására a felhatalmazásukat, még nem kell arra a szintre süllyedni, hogy földön fekvő embereket vernek agyon, vagy meztelenre vetkőztetnek és megaláznak embereket. Ez vice versa működik, és nem a tüntetők kezdték. Adott egy minden hájjal megkent pofátlan sz@rházi, aki Ukrajna nem túl rózsás gazdasági helyzete ellenére meg tudta növelni a saját udvartartásának vagyonát. E-mellett gyakorlatilag bármit törvénybe foglal, amit éppen kedve tart, és megpróbálja önmagát leválthatatlanná tenni. Egy ilyen emberrel mit lehet kezdeni? Persze jogos a felvetés, hogy én kockáztatnám-e az életemet egy hasonló helyzetben, de a választ sajnos nem tudom. Remélem az elmúlt 24 év politikai elitjét itthon sikerül majd komolyabb atrocitások nélkül, és demokratikus eszközökkel elzavarni. De a vége mindig az, hogy vagy eltűnnek azok, akik a rendszert ilyen vagy olyan módon fenntartják, vagy újabb 40 évig befoghatjuk a pofánkat.
Nézd, biztos nem véletlenül vannak ennyire elkeseredve.
Ukrajnában pont olyan problémák vannak, mint nálunk, csak ott még rosszabb a helyzet.
Én megértem őket, hogy teljesen kiborult náluk a bili.
"Te mit szívtál kedves kérdező?? Milyen helyzet lenne itt Mo-n??? Nincs itt semmi valós probléma főleg az ukránhoz képest, pedig nem vagyok fidesz-fan. De az tény hogy az mszp-hez képest kánaán van"
Te mit szívtál kedves kommentelő? Hol tudott ilyen hatékonyan lopni az mszp? Sehol nincsenek az orbánékhoz képest...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!