Szerintetek jogos ha az ofő nem akar eljönni az érettségi bankettre?
Az osztályfőnökunk nem akar eljönni a bankettre mert 3 diákkal rossz lett a viszonya és ezeknek a dákoknak az érettségije is rossz lett ezért a diákok szülei bementek hozzá és megvádoltáuk hogy részlehajló volt(elég burván). Erről a 3 dákról azt kell tudni hogy elkényezetett buta libák (nem csak úgy hanem szó szerint buták) a szüleik (annyuk) meg tipikus rosszindulatú, őtthonülő, unatkozó, gazdag, háziasszonyok és ez a társaság már akkor is együtt anikor a lányaik álltalánosba jártak.
A lényeg hogy emiatt a három csaj miatt nem akar eljönni a bankettre mertahogy a meghívóra küldött válaszából rájöttuk megsétődött, visszautasította a meghívást és virányelven ekültde az egész osztályt
melegebb éghajlatra ami különösen rosszul esik mer az osztály többi rész semmit sem ártott neki.
Hogy őszinte legyek egy kicsit csalódtam mert szeritem ez a sértődősdi
már 14 évesnél is gáz nemhogy egy tanárnál, de ha más a véleményetek mondjátok el nyugodtan. (És ha lehet kérni kulúráltan)
Ne haragudj,szegény osztályfőnöknek nem lehetett sok sikerélménye veletek!:( (Ahogy látom,már ne is haragudj!)
De egyébként nem jogos!Dönthet így,de nem jó döntés,mert ezzel sok embert magára haragít,provokál.Szerintem egy banketten igen is illik megjelenni egy osztályfőnöknek,hiszen mégis csak osztályfőnök volt.
Én nem tudom még,hogy nálunk bárki is meghívja-e őt,de ő annak ellenére,hogy annyira nem szeretett minket,csak a maga módján egy kicsit,annak ellenére igazából tuti,hogy eljönne,ha hívná valaki.
Hányas lett a magyar érettségid?
Amúgy én az ofőd helyében ott lennék a banketten, mert mégis csak négy évig volt veletek jóban rosszban...
A többi diák részéről büntetés ez, nem a másik három gyereknek.
Lehet inkább csak fél az atrocitásoktól, amik a banketten érhetik a három diák miatt...
Rossz a kérdésfeltevés, nem jogosság vagy nem jogosság kérdése, az érettségi záráskor minden jogi jellegű kapcsolat megszűnik közöttetek.
Kérdés, hogy az osztály többi része kiállt-e nyíltan az osztályfőnök mellett, vagy pedig megelégszetek azzal, hogy "mi semmit sem ártottunk". Adott esetben ezt a passzivitást ő érezheti árulásnak, és lehet, hogy ezért nincs kedve közöttetek tölteni a szabadidejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!