Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van joga a tanárnak orán...

Van joga a tanárnak orán elvenni a naplod?

Figyelt kérdés
Kerestem valamit a táskámba orán és pár cuccot kipakoltam a naplomat is beraktam aznap a táskámba és kiraktam azt is.elpakoltam a tobbi cuccom azt előhagytam. és bele lapoztam párat. a tanár egyből kiszurta és elkérte,szunetbe pedig hívott magához hogy vigyem el a naplom de láttam hogy beleolvasott. van ehhez joga?
2015. márc. 27. 19:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
32%
Nincsen. Jelentsd fel.
2015. márc. 27. 19:43
 2/27 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem attól függ, mit csináltatok akkor. Pl. ha adott feladatot, vagy ilyesmi, akkor van egy pici... de amúgy nem, szerintem.
 3/27 anonim ***** válasza:
59%
neked van jogod órán mással foglalkozni? Ha nem állsz neki órán olvasgatni akkor nem veszi el.
 4/27 anonim ***** válasza:
16%
Nincs joga. Elvileg semmit sem lenne szabad elvennie tőled, még a mobilod sem, akár megcsörren, akár játszol vele az órán, ugyanis az a te tulajdonod.
2015. márc. 27. 19:44
 5/27 anonim ***** válasza:
89%

Van joga elvenni, ugyanúgy, mint a mobilt vagy bármilyen más könyvet, amit órán lapozgatsz ahelyett, hogy figyelnél.

Nem vitte magával a tanáriba, nem zárta el fél évre, hanem egyből visszaadta a szünetben, nem tartotta meg magának.

2015. márc. 27. 19:48
 6/27 anonim ***** válasza:
90%
Van joga hozzá. Beleolvasni csúnya dolog, de ugyanúgy csúnya dolog az órán a naplódat lapozgatni is.
2015. márc. 27. 19:48
 7/27 anonim ***** válasza:
10%
Nincs,pláne bele olvasni. De...mit tudsz tenni ellene? Szólsz a szülőknek,igazgatónak? Megteheted,de utána kemény óráid lesznek,mert telibe szopat a tanár.
2015. márc. 27. 19:49
 8/27 anonim ***** válasza:
17%

Érdekes dolgok ezek. Anno úgy volt ha jól emlékszem, hogy még a táskánkba sem nyúlhatott bele, ha valami eltűnt az osztályból, mindenkinek ki kellett pakolnia és úgy nézte végig a dolgokat.

Igazából azon a ponton mondhattál volna ellent, amikor elkérte tőled. Szerintem nem vagy köteles odaadni neki és ennyi. Viszont te odaadtad neki sajnos. Az meg, hogy beleolvasott... hát ordenáré pofátlanság.

9/27 hugyosgalacsin ***** válasza:
ha ütközik a házi rendel amit lefogadok nem ismersz igen van joga
 10/27 A kérdező kommentje:
felelésre készultunk és kiment a (iskola)naploért én meg akkor lapoztam át a saját naplomat és amikor bejott akkor látta hogy nyitva van valami előttem.És ki vitette velem.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!