Van joga elvenni a tanárnak a diák telefonját egész hétvégére?
Ha tényleg így történt ahogy leírtad , akkor nem volt joga.
Küldd be valamelyik szülődet , hogy ossza ki a tanárt és haladéktalanul adja vissza a készüléket.
Nincs joga. Ez olyan, mintha te elkoboznád a slusszkulcsát azért, mert idegesít, ahogy csapkodja a kocsiajtót, mikor jön-megy.
Legközelebb ügyelj jobban, és akkor nem tud beléd kötni a paraszt. Szánalmasak azok, akik hatalmaskodnak csak azért, mert keveset keresnek, és így élik ki magukat.
5: én szülő vagyok, és azért kapott a gyerekem mobilt, hogy rám tudjon csörögni ha baj van, fel tudjam hívni, hogy ne álljon a megállóban, hol találkozzunk, stb. Persze én is felnőttem mobil nélkül, de ha arra a gyerekem sokáig nem elérhető, akkor egyből a legrosszabbra gondolok.
Persze tilos órán használnia, de ha tőle venné el a tanár hétvégére, akkor a hétfő reggelt az igazgatói irodában kezdeném.
9: Hol írtam azt, hogy pereputtyal mennék verekedni? Igazgatói irodában szépen megbeszéljük, hogy hogy is volt ez.
Azt sem írtam, hogy a gyerek ne lenne nevelve: olvasd már vissza, hogy azt írtam, az órán tilos használnia.
Szolgáltatónál érdeklődd meg, hogy volt-e a hétvégén használatban.
Egyébként óra alatti használat esetén veheti el, de óra végén vissza kell adnia. Jelen esetben, ahogy olvasom, nem is használtad a telefont, csak a kabátban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!