Szerintetek gáz, vagy mit gondolhat majd a tanárnő, ha én külön megajándékozom mikuláskor? (bögre, hógömb, bonbon, stb. ilyenekre gondoltam)
Egyáltalán nem gáz,egyszer én is megajándékoztam az egyiket még középiskolában,és megköszönte,nyilván nem számított rá.Újévben(2014 januárja,szalagavatós hónap) ajándékozott meg,vett nekem egy baglyos nyakláncot,és örültem neki.Aztán sajnos később kiéleződtek a konfliktusok,és így vált ez a nagyon jó tanár-diák kapcsolat később nagyon rosszá.Mindketten tehettünk róla,de egyikünk sem tett ellene,mert már nem volt rá elég időnk sajnos,én pedig nem jutottam nála messze,mindkettőnkben megvolt a büszkeség,mert mindketten tudtuk,hogy nekem volt igazam,mert nem szabadott volna senkivel sem tanárként kivételezni,órán kívül pedig bárkihez odamehetett,és beszélgethetett.Engem túl hülyének tartott,pedig akit tanárként okosnak tartott a tantárgyából,annak is csak 3 ponttal lett jobb az érettségije.
Engem elküldött aztán,mikor segítséget akartam kérni...,de mindegy,mert később egyedül tudtam mindent.
Most pedig már OKJ-s képzésen vagyok,és ajándékozni akarok,de itt egész más a jellege ennek az ajándékozásnak,mert itt olyan fiatal tanárnőről van szó,aki tetszik...dee,ez itt más téma.Biszex vagyok.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!