Valaki ajánlana nekem angol tanárt, aki beszélni tanít meg? (nő nemű)
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem a nyelvtanra meg a helyesírásra teszi a hangsúlyt hanem arra, hogy megtanulj beszélni! Hogy ha kimész külföldre megértesd magad az emberekkel!2014. aug. 24. 18:17
4/6 anonim válasza:
ha nem tudod a nyelvtant, akkor hogy akarsz helyesen beszélni?
5/6 A kérdező kommentje:
-azt hiszem, ha egy azonos nemű emberrel sokkal felszabadultabban lehet tanulni vagy nem?
-Győr
-ha rosszul mondod, elmagyarázza egy ideig azt vesszük és utána már emlékezni fogsz rá.. nem ugy mint az iskolában át vesszük és megyünk tovább..
2014. aug. 26. 18:40
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem kritérium a nem.
Jó nyelvtanár sokat fog veled beszélni, angolul. Nekem volt, hogy filmeket adott házi feladatnak! :) Érdemes filmeket angolul nézni, én 90%-ban ezt teszem. Nehézségi sorrendben: angol hang+ magyar felirat, angol felirat, felirat nélkül!
Nem szerencsés, hogy Magyarországon mindent szinkronizálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!