Van itt olyan aki nem egyetemre megy, hanem szakmát tanulni?
én szándékosan nem mentem, lelki dolgok miatt a koncentrációm és a memóriám nem elég szerintem hozzá...majd ha rendbe jöttem lelkileg...3 szakmám van + munkahelyi továbbképzések, 1 éve dolgozok a szakmámban...programozó vagyok...
21F
Nem egyetemre jelentkeztem, mert fogalmam nem volt hogy mi érdekelne, most meg már nem lehet visszamenni 2-3 évet az időben, hogy észbe kapjak.
Szakács leszek, 2 éves képzés, Pesten. 20/F
Én most érettségiztem,maradok a sulim szakképző évfolyamán. Pénzügyi- számviteli ügyintéző leszek.
Miért nem egyetem? Lássuk csak. Az egyetem elég sok plusz költséggel jár, amire egyelőre nem lenne keret.
"Egy jó szakmával is lehet sikeres az ember. Az a fontos azt csinálja amit szeret, és nem mellékes ha megfizetik. Műveltséget nem csak az egyetem adja."
Ezzel teljesen egyetértek.
"Én is így vagyok vele.Majd remélem kárörvendhetek az osztálytalálkozón.:D"
Ebből viszont az jön le nekem, hogy kérdező, te viszont reménytelen vagy, legalábbis belátható időn belül. 20 év múlva talán okosabb leszel. Rossz a motivációd, valószínűleg nem fogod igazán semmire vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!