Bocs ,hogy most írom ki ,de ahogy telik az idő ez egyre jobban érdekel. Nos.... tavasszal mindig van ez a fos teljesítményfelmérés tesiből. És nekünk kézen kellett állnunk bordásfalnál. A tanárnő azt mondta "aki nem feszíti be eléggé a fenekét annak ráütök" és így is volt mindenki azt hitte ,hogy csak hülyül ,de nem. Sorra vágott rá több lánynak is a seggére, köztük az enyémre is. És most nem igazán tudom ,hogy ez a nő leszbikus ,vagy pervervz vagy pedofil vagy csak simán elmebeteg. Vagy manapság csak nekünk furcsa ,hogy ilyesmit megengedhet magának?
"Vagy manapság csak nekünk furcsa ,hogy ilyesmit megengedhet magának?"
Régen is mindenki ezt kapta aki nem csinálta normálisan a feladatot, sőt. Csak manapság minden gyerek rögtön a jogairól kiáltozik.
2014. aug. 9. 16:17
2/18 anonim válasza:
Ez nem normális. Én sem tudom, hogy mi a baja, de én nem engednék egy ilyen embert gyerek közelébe, nemhogy még tanítson.
2014. aug. 9. 16:18
3/18 anonim válasza:
Ez semmiképp sem normális. Lehet anno az volt, de egyáltalán nem az. Az én seggemre csak ne csapkodjon senki, főleg ne a tesitanár, vagy bármelyik tanár. A fegyelmezésnek van jobb módja is ennél..
2014. aug. 9. 16:22
4/18 anonim válasza:
Szerintem sem normális.Nekem minden tesitanárom ha kezen kellett állni, és nem csináltad jól inkább segített megcsinálni..Nem a popsipacsit adott.
2014. aug. 9. 16:29
5/18 anonim válasza:
Nekünk a tesitanár azt mondta, hogy az a csapat, amelyik veszít, kap egy-egy seggberugást...meg is kaptuk, de szerencsére nem a pedofil tanártól, hanem az osztálytársainktól. Amúgy már többször rajtakaptuk, hogy vakargatja a tökét meg a seggét óra közben.
A kérdésedre válaszolva: szerintem hülye a tanárod.
2014. aug. 9. 16:31
6/18 anonim válasza:
Nyilván nem ez a megszokott eljárás, de kicsit túlreagálod, ha rögtön "leszbikus vagy pedofil vagy perverz". Nálunk is csinál ilyet a tanár és nem tartozik a felsoroltak közül egyikbe se. Néha még poént is csinálunk belőle.
Tényleg, szerintem picit sokat képzelsz a dologba.
2014. aug. 9. 16:34
7/18 Firedoom válasza:
A tesi tanarom eleg perverz de eleg viccesen talalja ahhoz, hogy mindenki imadja. Mondjuk o nem viszi tulzasba, de ha ra kell csapni egy lany seggere megteszi :D
2014. aug. 9. 16:35
8/18 anonim válasza:
Kéne nekem egy ilyen milf tesitanárnő :D
2014. aug. 9. 16:37
9/18 anonim válasza:
Lányos tesi? Ha igen, akkor gondolom azért engedi meg magának, mert lányok között vagytok és tesitanártól nem szokatlan, hogy megfogja a diákokat gimnasztika alatt. Csak viccelődik. Persze, ha ezt túl megalázónak vagy intimnek érzed, akkor nyugodtan tedd szóvá, valószínűleg megérti.
2014. aug. 9. 16:46
10/18 anonim válasza:
Nálunk is ez van… Amikor fejen kellett állni bordásfal nélkül akkor annak a lánynak verte ököllel a fenekét aki az egyik legjobb tesibôl.Pár lánynak még utánna rácsapott,ordított hogy milyen béna,de nem mindenkinél..nálam se :)szerencsére.Biztos nem leszbikus mert van egy cuki kisfia.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!