Az osztály azt akarja, hogy rajzoljak valamit a magyartanárunknak. Ötletek? (részletek lentebb)
Szóval, még nyáron kórházba került a tanárnő (autóbaleset...), kb. 1 hete engedték ki. És most arra lettem megkérve, hogy rajzoljak neki valamit, de semmi ötletem sincs.
Hálás lennék, ha valaki adna valami normális ötletet!
A 3-as ötlete sem rossz, azt is megcsinálhatjátok.
Vagy lehet, hogy én most szemét leszek, de lerajzolnám a balesete történetét. Nekem tavaly tornaórán tört el a kezem, és az én osztályom is ezt csinálta, mindenki kapott egy negyed A4-es lapot, és arra rajzolt. Előtte jól kifaggattak, hogy mi történt aznap, majd mindenki rajzolt egy képkockányit a napomból. Az egész balesetem történetét lerajzolták, nagyon humoros lett, mindenki belevitte a saját stílusát. Most is ki van téve a szobám falára 26 kis aláírt képregénykocka. Én egyáltalán nem sértődtem meg rajta, sőt kifejezetten ötletesnek találom, de van olyan, aki ezt sértésként értelmezi.
Ha a magyartanárotok ötletes, kreatív, és képes értékelni az ilyen dolgokat, akkor ezt is adhatjátok neki.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!