Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tudni szeretném mit tegyek?...

Tudni szeretném mit tegyek? (már a pánik szélén vagyok) többi lent

Figyelt kérdés
Szóval a sulimban tanítanak főzést és nekem van egy nagyon "kedves,aranyos" főzőtanárnőm. Ami a lényeg ebben, hogy megkedveltem és ez nagy baj. A főzés alatt nagyon sokat vagyunk együtt és sokat is beszélgetünk, de néha az az érzésem, hogy túl közel van hozzám én vagyok az egyetlen akivel kivételez(ez alatt azt értem külön feladatokat kapok tőle amit együtt csinálunk) én vagyok az egyetlen aki 5-öst kaphat senki más. A jövőhéten osztálykirándulásom lesz és ő lesz a segítő mert kicsit sokan leszünk. A szobám pedig közvetlenül az övé mellet lesz. Mi legyen mert kezd nagyon furi lenni :(

2014. máj. 8. 20:12
 1/3 A kérdező kommentje:
ja és normális válaszokat kérnék nem vicces inkább kínos ez nekem :(
2014. máj. 8. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:

"A szobám pedig közvetlenül az övé mellett lesz"

De hál'istennek,valószínű lesz ott egy fal.

2014. máj. 8. 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Lány vagy és nem tudod, hogy szexuálisan is vonzódsz hozzá vagy sem? Hát mi sem tudjuk. Majd alszol és szépeket álmodsz róla. Kezeket a paplan fölé!!!
2014. máj. 9. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!