Kapuzárási pánik - nőknél is van ilyen?
Figyelt kérdés
Vagy inkább csak a férfiakra jellemző? Tapasztalatok?2014. ápr. 29. 09:25
1/5 anonim válasza:
Van. Megőrülnek, nem szép. Alapból is buggyantak. Megint ilyen kis ügyeskedés megy, a létező legtöbb lehetőséget hagyva az agyalás és következtés közbeni félremenésre, hogy még véletlenül sem írsz konkrétumot, majd mi ide írunk valamit, abból te leszűröd a valamit a saját érzéseid/tapasztalataid mentén, de hogy jól-e... Ha meg nem nő vagy és nem magadra kérdzel, akkor is ugyanúgy javallott elárulni miről is beszélünk. Lehetne értelme ennek a kérdésnek, hidd el, személyreszabottabb, hasznosabb válaszoknak örülhetsz úgy.
2/5 anonim válasza:
Nem hiszem.Ez tipikus férfi dolog.
Neked az van?
22/l
3/5 A kérdező kommentje:
1-es, nem tudom milyen személyreszabást vártál, én csak kíváncsiságból feltettem egy kérdést, semmi személyes nincs mögötte.
2014. ápr. 29. 10:35
4/5 anonim válasza:
10:14
Kapuzárási pánik férfi dolog? Te mégis melyik bolygón élsz? Mert nálunk a Földön, a nőknek ketyeg a biológiai órájuk.. és ők sírnak ha még 40 évesen se keltek el.
5/5 anonim válasza:
A kapuzárás a nők "betegsége", a kapuzárási pánik pedig a férfiaké. Egyik sem kellemes dolog. A nőknek megváltozik a hormonháztartása, s ennek kvetkeztében a hőhullámoktól kezdve a szőrösödő arcon, a mélyülő hangon át rengeteg tünettel kénytelenek szembenézni. A pánik lelki dolog, és elsősorban a férfiakat éri utol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!