Segítségre van szükségem, az önbizalom-hiány nagyon eluralkodott bennem, már nagyon rossz dolgokra gondolok, mit tegyek?
Másik suliba esetleg nem tudsz átmenni?Ott talán találnál barátot.Mostanában engem is megtaláltak páran, egy ügy miatt amit nem részleteznék, de én már leszarom őket.Jövőre úgy is megbuknak :D.Egyébként ez a vagánykodás az 5-ös szerzéssel igaz, vagy csak mondják hogy ötös lesz, a végén meg örülnek ha kegyelemkettest kapnak?
Olyan nincs hogy nincs tehetséged semmiben.Mint írtad rendszeresen mozogsz.Próbálj meg ebben a témakörben olvasgatni, minél több gyakorlatot kipróbálni belőle, és 100% hogy lesz valami amiben jó vagy.Akár kipróbálhatsz valamilyen harcművészetet.Én is full bénán indultam aztán elkezdtem kosárlabdázni, és tessék országos meg megyei versenyeket szerzek a csapatnak.
Tanulással hogy állsz?Ha szeretsz tanulni/olvasni akkor elmehetsz mondjuk egy könyv klubba, vagy valahová ahová hasonló szellemiségűek járnak.Ha találsz egy ilyet, azok nem a külsődről fognak megítélni, hanem a belsődről.
Mi az hogy kívülről ronda vagy?Az mit takar?Ha csak szimplán kövér vagy, vagy van egy pár pattanásod azt könnyen helyrerakhatod.Először fogadd el magad olyannak amilyen vagy, küzdj érte hogy még jobb legyél.Szerezz abból önbizalmat hogy mozogsz, kezdj el kicsit edzeni ha nem is súlyokkal, de legalább ilyen felülés,fekvőtámasz,húzódzkodásokat csinálj.Gondolj arra hogy minden nap egyre jobb vagy, és alig kell hozzá pár hónap, max 1-2 év, de már a pofájukba röhöghetsz hogy "Na most ki a faszagyerek?"
Anyukáddal élsz majdnem 15éve, aki folyton beléd köt.Gondolj bele ha ezt a 15évet kibírtad olyan körülmények között, akkor pont ez a 3-4 év fog ki rajtad?
Amíg nincs másik suli, vagy klub vagy bármi, és csak ezek maradnak neked, akárhányszor beszólnak röhögj a pofájukba mutasd nekik a középső ujjadat.Ha szembeszállsz velük, az már alapból önbizalmat ad neked.Esetleg oltsd be őket valamivel.Megverni úgyse fognak.Ha mégis akarnának akkor úgy tökön rúgod hogy a vesszőjük kifelé 10centiból befelé 10centi lesz :).Lehet b*zisan hangzik, de hatásos amíg meg nem tanulsz komolyabban verekedni.De agresszió csak végső esetben alkalmazz,mert könnyen ráfázhatsz.Ha már fizikai részhez értünk.Egyél nyugodtan.Az csak rossz ha alig eszel.Attól a hasad nem lesz laposabb, csak legyengül a szervezeted.Fehérjedúsan egyél, mozogj(futás,bicikli vagy bármi),edzz.És meglátod eltűnik a kis felesleg :D
Remélem valahogy tudtam segíteni, én ezekkel könnyen túlléptem mindenen és új életet kezdtem.Sokkal jobb mint a régi.
Mit szoktál akkor mozogni?Ha ezt leírnád akkor talán tudnék segíteni, mert ha csak pár feladatot is tudsz már onnan is el lehet indulni.Az egyensúlyérzékedet pedig lehet fejleszteni.Csak idő kell hozzá és türelem :)
Oltásokat illetően beírod googleba és kismillió találatot kidob.Jegyezz meg párat és a megfelelő alkalomban süsd el.De ha egy kicsit megerőlteted az agyad te is tudsz kitalálni :D
Szerintem pattitsd le anyádat, meg a többi kis mocskot is, még 7 milliárdan élnek a földön.
Te most tényleg a középiskolai jegyeiddel foglalkozol, hol élsz te? Te ebben méred a képességeidet? ez röhejes, már bocsi.
Meg szerinted azok az emberek akik téged piszkálnak, azok nem önbizalomhiányosak, vagy éppen annyira tökéletesek és megfelelő esztétikai és erkölcsi jelesek?
Ezek az emberek teljesen eltévedtek a valóságtól meg az igazságtól, nem csodálom, hogy érzékenyen reagálsz, ez a normális, nem amit ők csinálnak.
olvass könyveket, gyorsan el fogsz tőlük szakadni, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!