Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Segítségre van szükségem, az...

Segítségre van szükségem, az önbizalom-hiány nagyon eluralkodott bennem, már nagyon rossz dolgokra gondolok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
15,lassan 16 vagyok és egyre összejönnek ellenem a dolgok.A legjobb barátom,akiben megbíztam,és már 4 éve legjobb spanok voltunk elárult,csak egy barátom maradt,haverjaim sincsenek.A suliban nem találok magam mellé senkit,ha megpróbálok egy csoport beszélgetésbe bekapcsolódni,senkit se érdekel amit mondok,ha viccet mondanék mindenki kussol és mondják hogy nem vagyok vicces.Kívülről ronda vagyok és hiába nem eszek szinte semmit,mozgok rendszeresen,ígyis kövér vagyok.Az osztályban ha fülelek egy doga után azt hallom hogy azon röhögnek egy percet nem tanultak és nekik így is 4es 5ös nekem,meg aki hétvégéket ki nem mozdulva végig tanul,3as,néha 4es.Bulikba érthető,hogy nem járok,nincs kivel,értelme sincs.A szüleim elváltak még 1 éves koromban,anyukámmal élek,aki mindig csak belémköt.Nem érzem magam hasznosnak egyáltalán.Tehetségem sincs semmiben.Ha valaki megtalálná ezt a kérdést,ami nem valószínű kérem,segítsen!

2014. ápr. 26. 18:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
7-es remek választ adott. Csak egy gondolattal egészíteném ki: akut megoldásként menj sokat a szabadba. A tobozmirigy, ha nem éri elég fény, melatonint termel, az pedig a depi előszobája.
2014. máj. 9. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!