Miért vagyok magányos? Hogyan tudnék változtatni?
Aki nincs kibékülve magával, folyamatosan rossz közérzete van, letört, annak ez meglátszik a megjelenésén is és nem egy vonzó tulajdonság.
Az, hogy most nem találsz olyat, akinek tetszenél az nem jelent semmit, előbb-utóbb úgyis találsz valakit, csak szemfülesnek kell lenni és észre kell venni a lehetőségeket.
Esetleg járhatnál más társaságba is, ismerkedhetnél újabb emberekkel az érdeklődési körödnek, hobbidnak megfelelően.
Nem kell csúnyának tartani magad, biztos, hogy nem vagy az :)
Ha csaj vagy vegyél fel "free hugs" pólót, akkor legalább az ölelést meg tudod oldani. :)
Viccet félretéve, megértem a bajodat, én is nagyon magányos vagyok. És pasi ellenére, nagyon érzékeny is, nekem is szükségem van ölelésre, bújáshoz, meg hasonló dolgokra...
Amit tudok ajánlani, ugyanaz, mint amit a többiek mondanak: Próbálj ne görcsös lenni, az önbizalom meg szintén egy nagyon fontos dolog: ha nincs önbizalmad, vagy nem szereted magadat, az minden egyes mozdulatodban, mondatodban érződni fog. A legjobb, ha próbálsz kicsit megbékélni magaddal, akkor biztosan javulni fognak a dolgok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!