Akik halkan beszélnek azok önbizalom hiányosak?
Figyelt kérdés
A beszlgetes szintjénél is halkabban2013. okt. 29. 22:34
1/10 anonim válasza:
hogy másra igaz-e azt nemtudom de rám biztos...
2/10 anonim válasza:
Rám is igaz. Nem tudom, hogy összefüggésben van-e a kettő, de önbizalom hiányos is vagyok, meg halkan is beszélek. Kivétel itthon, vagy a barátaimmal.
3/10 anonim válasza:
Hát én ellentétesen érzékeltem ezt..a legjobb barátnőm is totál nagyképű lett(neki is megmondtam!!),és a középiskola óta baromi halkan beszél.. ugyanúgy még 2-3 másik volt otársam is ilyen lett,csak ők nem nagyképűek,hanem az élet változtatta meg őket.
5/10 anonim válasza:
Nincs túl sok önbizalmam még sem beszélek halkan...
6/10 anonim válasza:
Nem, de sokan hiszik ezt tévesen.
Én gyakran beszélek halkan, de azért mert túlságosan is higgadt vagyok.
7/10 anonim válasza:
nem feltétlen.
ismerek olyat,aki direkt beszél halkan és mivel vezető,ezért mindenki néma kussban lesi a szavát,száját,mert különben nem hallanák.
és arra is egy jó teszt ez,hogy ki az aki nem figyel oda rá.
8/10 anonim válasza:
Utolsó, ez így van, nekem is volt gimiben egy tanárom, aki halkan beszélt, mindenki néma kussban ült és hallgatta. Volt tekintélye az biztos.
9/10 Angelik@ válasza:
Én is önbizalom hiányos vagyok és igen néha nagyon halkan beszélek és éppen hogy nyitva van a szám közben:D Ezt megfigyeltem másokon is akikről tudtam hogy hasonló problémával küszködnek, tehát biztosan van köze hozzá.
10/10 anonim válasza:
régi de le írom igen arra is utál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!