Hogyan változtathatnék azon a tulajdonságomon, hogy minden feladattól megrémülök? 21/L
Keress rá a neten ilyen kifejezésekre, hogy elárasztásos technika, kognitív pszihoterápia, ezek részben önállóan is használható módszerek. Érdemes mindig feltenni a kérdést, hogy mi a legrosszabb dolog, ami történhet. És kibogozni, hogy ok, de az a legrosszabb dolog mit okoz nekem. Sokszor elég szánalmas következményekig jutsz el, nem lesz valódi okod a rettegésre.
Az egyik Ally Mcbeal részben úgy segített magán Ally, hogy ha izgult, elképzelt maga mögé olyan embereket, akik támogatnák, mintha vele lennének. Ennek a technikának is van egy neve, de ezt nem tudom sajnos.
3. válaszoló vagyok
Azt elfelejtettem írni,hogy a hipnózissal történő reinkarnációs utazás állítólag veszélyes.A meditációs már biztonságos.
Amúgy most olvasok egy jó könyvet:Kerner Tibor-Sziklaszilárd önbecsülés.A netről ingyen töltöttem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!