Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan változtathatnék apámon?...

Adamka153 kérdése:

Hogyan változtathatnék apámon? (alkoholista)

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy apám elég alkoholista és sokat veszekedik, nem velem hanem anyummal, néha meg is veri..13 éves vagyok, mit tudnék tenni hogy változtassak ezen?Rendőrt meg hiába hívok mert egyszerüen minden anyum nevén van és nincs annyi pénz hogy kifizesse,ezért meg elzárnák..

2013. dec. 27. 22:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
2013. dec. 27. 22:23
 2/13 anonim ***** válasza:
Tkp. sehogy.Ha anyukád nem látja be, hogy ez nemjó, akkor neked nincs nagyon lehetőséged arra, hogy őt megváltoztasd.Egy alkeszt csak akkor lehet pl. elvonóra küldeni, ha ő is akarja. Nem ártó szándékkal mondom, de nagyon nincsenek lehetőségek.
2013. dec. 27. 22:31
 3/13 anonim ***** válasza:
66%

A saját életeddel foglalkozz, ő az öregebb, jól tudja hogy mit csinál, nem te fogod neki feltalálni a spanyolviaszt.

Foglalkozz a tanulással, vagy úgy jársz mint ő.

A gazdagok kártyáznak, a csórók alkoholizálnak.

2013. dec. 27. 22:38
 4/13 anonim ***** válasza:

"Rendőrt meg hiába hívok mert egyszerüen minden anyum nevén van és nincs annyi pénz hogy kifizesse,ezért meg elzárnák.."

Ertem. Szoval inkabb anyud legyen szanaszejjel verve, megalazva minden nap, sirjon es fajjon neki, szenvedjen, mintsem hogy bezarnak ezt az alkoholista barmot.

Azert erzel igy, mert nem teged ver? Ha teged verne, akkor be lehetne zarni is? De "csak" anyud a szenvedo, igy inkabb legyen szabadlabon ez a szemet?

2013. dec. 27. 22:44
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom utolso, hanem hogy a bankot is amiből megvettük az autonkat is az o neven van.. erdélyi vagyok még van egy csómó kifizetni való rajta és ha nem fizeti ki elzarjak vagy elveszik mindenet..és ha elzárnák én hova kerülnék?apumhoz nem mennék ilyenek utan a rokonokhoz meg hogy?
2013. dec. 27. 22:46
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem magamat sajnalom h hova kerulok,de most en mittudnek tenni :(
2013. dec. 27. 23:59
 7/13 anonim ***** válasza:

Erdélyben vannak segély szervezetek?

Ők láttak már hasonló szituációkat. Megtanulták, megtapasztalták, milyen alternatívák vannak ilyenkor. Ők valóban segíteni is tudnak, míg a rendőr csak büntetni tud.

2013. dec. 28. 10:19
 8/13 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom ha vannak :/
2013. dec. 28. 11:25
 9/13 anonim ***** válasza:

Kisse zavaros, amit irsz.

Apud azért kell, hogy minden napotokat pokolla tehesse. Egyebkent anyud neven van egy autohitel, es az auto kifizetese fontosabb a szamotokra, mint egy nyugodt csaladi elet, amibol hianyzik ugyan az apa, de az apa tulajdonkeppen most is hianyzik, mert az aki veletek van, az nem nevezheto apanak.

Az en gyerekkoromban nem volt autonk. Csorok voltunk, es felnottkent is csak 32 evesen tudtam megvenni az elso, 12 eves autot.

Nem fogod elhinni, tuleltem a gyerekkoromat auto nelkul, es felnott eletem elso reszet is.

Tehat miert nem akarod, hogy apud menjen a fenebe es ti nyugodtan eljetek? De oszinten. Az auto miatt?????

2013. dec. 29. 02:18
 10/13 anonim ***** válasza:

Hitel nemfizetése esetén senkit sem csuknak börtönbe. Elveszik a tárgyat - jelen esetben az autót -, de anyádat nem fogják bezárni emiatt.

Apádat pedig sosem fogod tudni megváltoztatni, ezt a lehetőséget felejtsd el.

2013. dec. 29. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!