Mért terrorizálja a tanár a diákot?
Tavaly egy csendes csajt baxogált mert nem teccet neki hogy állandóan be volt lassúlva szívva pedig tanult rendesen.... meg a haveromat is csesztette csavargatta fűlét stb. most rám ordíbál meg fenyeget hogy kihajínt az ablakon székkel együt ... és ezt mind azért mert már ellégé fáradt voltam utána meg közli hogy köv órán felelek én meg mondom rendben felelek erre ő hogy hogy vonyítva ... agresszív dagat állat jelző illik rá nő létére a legszigórubb a megyébe jellző illene rá a legjobban ...
ha nem lenne tanár úgy fejbe rúgnám hogy többet nem ordítana telibe... az embert
A legtöbb tanárom túl hülye volt ahhoz, hogy érdemben elhelyezkedjen a területen amit tanult, és a gyerekeken vezeti le a gondjait.
Szerencsére olyan is volt, aki tanár akart lenni, őket általában csak azok nem szerették, akik ostobák voltak, és nem tetszett nekik, hogy tanulni kell.
Mert alapvetően rendes osztály lehettek. Mi tanárunk kirohangált órán, férfi létére, mert annyira nem figyelt rá senki, csak kiabáltak. Én kussban ültem, meg is kaptam a 2-est. Szóval ha elküldenék valami legrosszabb szakiskolába utána már mézes-mázás lenne veletek.
Amúgy csak az iskolában tanár ;)
De nyilván nem szidhat egyikünk sem egy tanárt mivel mi nem vagyunk diplomás emberek bla, és ő birtokolja azt a tudást bla, aminek mi jó ha a töredékét megtanuljuk bla. Szóval bla bla tanuljál szorgosan, bla bla neked ez az egyetlen bla kötelezettséged bla blabla blablabla.
mi rendes technikus osztály vagyunk ! nem 14-15 évesek
7-en vagyunk 4lány 2fiú +1 aki úgyse fogjárni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!