Mit lehet tenni, ha a tanár ennyire pikkel egy osztálytársamra?
Van két lány, A és B. A tavaly jött az osztályba, és akkor már volt neki érettségije egy nyelvből, meg nyelvvizsgája. A tanár tavaly majdnem minden órán megalázta, hogy most már nem tudna leérettségizni, elfelejtette a nyelvet, buta, stb. Közben máshol elismerték.
B tavaly érettségizett, ő sokkal szorgalmasabb és kedvesebb mint A, de ez még (szerintem) nem indokolná, hogy a tanár szabályszerűen nyaljon B-nek (mondom ezt úgy, hogy B az egyik legjobb barátnőm). A eredményeiről a tanár tudomást se vesz, pedig még a százalékuk is egyforma lett!
A-t kikészíti idegileg, hogy a tanár állandóan leszólja, és ez már az egész osztályt zavarja, B-t is. Osztályfőnökre nem számíthatunk.
12-esek vagyunk.
Az én osztályomban, amikor megalázott egy gyereket a tanár, én osztályfőnökin elmondtam ezt, és az osztályfőnök intézkedett. Itt a probléma része az is, hogy a tanár is ember, úgyhogy nem tudom, hogy az osztályfőnök segítene-e ilyen ügyben. De nagyon remélem.
Megjegyzem, hogy ez pont érettségi előtt volt, és mindenki más fosott kinyitni a száját, mert hogy akkor majd érettségin meg fog szívatni minket a tanár. Úgyhogy erre büszke voltam. A tanárnő utána még szerenádozásnál is bocsánatot kért tőlem (amit nem értek, hogy miért tőlem) de az a lényeg, hogy megjegyezte, hogy nem tehet ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!