Tudnátok segíteni?
Minden új iskola év első hetén torna órán megmérik , hogy milyen magasak és hány kilók vagyunk. Az van , hogy a torna tanárunk amikor lemér valakit hangosan ki kiabálja az összeget . Most megyek nyolcadik osztályba 176 cm és 92 kg vagyok . Tudom , hogy elvagyok hízva,és próbáltam már sokszor fogyózni kisebb nagyobb sikerrel . Jelenleg most is fogyókúrázom. Mivel nagyon rossz osztály társaim vannak és mindig megaláznak amikor a tanár kimondja , hogy menni kiló vagyok . Szeretnék tanácsot kérni , hogy mit tegyek , mit tudnák beszólni , vagy hogyan tudnám elkerülni , hogy megint megalázonak és gúnyt üzenek belőlem ???
Megértő emberek válaszát várnám !!!
Ha ők a súlyoddal cseszegetnek tedd te is ugyanezt.
"Dugulj már be te fogpiszkáló, kisujjal kettétörnélek" vagy hasonló :D.Tehát a lényeg hogy ne hagyd magad és szólj be te is a súlyukra
Egyrészt tanulj meg helyesen írni, másrészt ügyet se vegyél rá.
Csinálj úgy, mintha nem is hallottad volna ha csúfolódtak...
Hidd el, hogy elég hamar rá fognak unni és jobban fogja őket bosszantani ha azt látják, hogy nem foglalkozol velük, mintha visszaszólnál!
Tapasztalat.
Az elején nehéz megállni és figyelmen kívül hagyni, de ha kitartó vagy, akkor hamarabb unják meg a dolgot, mintha leállsz velük az ő szintjükön kötözködni.
Hidd el, tudom, milyen rossz ilyesmiken parázni - én nem a súlyom miatt, csak úgy egyébként, de mindegy.
Szerintem egyrészt próbáld meg nem lereagálni, ha beszólnak valamit, tégy úgy, mint aki le se sz*rja (már bocs a kifejezésért), mert idővel meg fogják unni. Másrészt pedig próbálj meg őszintén beszélni a tesitanároddal. Mondd el neki, hogy félsz ettől a felméréstől, mert hangosan ki fogja mondani a súlyodat és ez Neked egyébként is kellemetlen (fogyózol is már), meg csúfolódni fognak az osztálytársaid, amit nem szeretnél. Legyél vele őszinte, ha normális pedagógus, aki nemcsak pénzt keresni megy az iskolába, mert valamiből meg kell élni, akkor meg fog érteni Téged és segíteni fog.
Hajrá! ;)
Na meg a tanár értékelni is fogja az őszinteségedet, meg a belé vetett bizalmadat is.
#9 voltam...ez kimaradt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!