Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Koleszos vagyok, most kezdtem...

Koleszos vagyok, most kezdtem a kilencediket, de nagyon nem bírom. Mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Arany János Tehetséggondozó Programba vettek fel, Tatára, az Eötvös József Gimibe. Nagy álmom volt bekerülni ide, azt hittem, a kolesz is jó lesz. Én magam is tatai vagyok, de nem lehet visszamondani a koleszt, mert kötelező része, elmaradhatatlan tartozéka a programnak. Én viszont egyszerűen nem bírom. A régi osztályomba viszonylag jól beilleszkedtem, itt viszont olyannyira nem megy (pedig próbálkozok, de én nem vagyok "menő"), hogy depressziós lettem, és már azon gondolkodok, hogy nyugtatót kellene szednem. Beszéltem anyuval - ő azt mondta, fontosabb a lelki egészségem pár ingyen extránál. Ti hogy vagytok ezzel? Vannak köztetek, akik nem bírták a koleszt, és máshova iratkoztak? Lehetséges ez? Hogyan éltétek meg? Milyen hatással volt ez rátok nézve?

2014. szept. 3. 20:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

KIAKADOK amikor azt olvasom 1 nyomorult héttel az iskolakezdés után, hogy "jaj, így nem bírom, úgy nem bírom". Egy hét telt el.

A mostani osztályom a legjobb osztály a világon, tavaly 4-en voltunk újak, mindenki utált, kiközösített minket. Mindenki feladta az első hónap után, azóta iskolákon vándorol, én pedig kb. decemberre beilleszkedtem, és imádom az osztályomat, ők is engem :D

Az AJ-sek nálunk (Bp-i kolesz) jó arcok, szerintem majd összeszoktok. Nekem az ingyenes koli r.hadtszigorú szabályzatával van bajom, de ki lehet bírni.

Tudod, ami nem öl meg, az erősít ;) Ne nyafogj. Adj időt a dolognak, 1-2 hónapot, meg fogod szokni, lesznek barátaid. Nehogymá' egy hét után sírva fuss el... Ne add meg nekik azt az örömöt!

A bogyókról meg annyit, hogy ne ezen gondolkozz, hanem azon, hogy hogy lehetnél jobb fej, hogy oldod majd meg a problémát!

18/L

Bocsi a pokróc megfogalmazásért!

2014. szept. 5. 08:55
 12/13 anonim válasza:

Szia:) Én is most kezdtem a koleszt és kilencediket vagyok. Az első hetek nekem is nagyon nehezek voltak. De én azt mondom adj ennek időt, minden kezdet nehéz ahogy ez is.

Én is ki akartam iratkozni már első héten mert én sem igazán vagyok olyan fajta mint itt a lányok többsége. De végiggondoltam hogy igen, nehéz ez így elsőre de ha igazán erős vagyok akkor azt most kell megmutatnom azzal hogy kitartok. Szerintem te is gondolkodj el ezen. Adj neki pár hónapot aztán ha nem tetszik akkor iratkozz csak ki.

2014. okt. 30. 02:17
 13/13 anonim válasza:

ne legy anyamasszony katonaja!

ha vmi bajom volt anyam egybol rohant a segitsegemre, soha semmiert nem kellett megszenvednem. nyaron elkoltoztem otthonrol, oktober vegen talaltam csak munkat (az is csak szar operator volt) 1 NAPOT DOLGOZTAM, majdhogynem elsirtam magam mikor jottem ki a gyarbol es kerestem a kifogasokat, hogy miert nem megyek oda vissza dolgozni. azota sincs munkam es azota is anyam kuld penzt es azota is szegyelem magam. te iis ilyen akarsz lenni? hat ne legyel!

2014. nov. 22. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!