Mit csináljak ha 9edikes vagyok koleszos vagyok és nagyon honvágyam van?
Figyelt kérdés
segítsetek hiányoznak a szüleim és az othonom2014. aug. 31. 12:58
2/4 anonim válasza:
Én mindig azt mondogattam magamnak, hogy bírd ki ezt a napot! Bírd ki ezt a hetet! Keress olyan dolgokat amik az otthonra emlékeztetnek. Chatelj a hazaiakkal, barátaiddal. Én már 2. évemet húzom a koleszban. Ha nem akarod akkor ne szokd meg. Én se akarom megszokni csak ki akarom bírni. Ki kell bírnod a jövőd miatt. Tudom milyen a honvágy, bárkinél jobban! Én is sírtam mikor senki nem látott. Vigasztaljon, hogy nem vagy egyedül az érzéseiddel. A honvágy és az, hogy hiányoznak a szüleid nem szégyen! Inkább az szégyellhetné magát akinek nincsenek ilyen érzései. Kitartás, menni fog!!
Ha pedig végképp úgy érzed, hogy nem bírod nyugodtan menj haza. Én főiskolást ismerek aki nem bírta a koleszt. Kitartás!
3/4 anonim válasza:
Szia:D Fősulis voltam és az albérletben a barom szobatársaim miatt minden nap sírtam. Végül annak ellenére ,hogy fizettem az albit,hazamentem minden nap. Igaz,volt,hogy éjfélkor szálltam le a buszról és másnap már fél 5-kor keltem,hogy induljak vissza. De nem bírtam megszokni. Később,a normális szobatársammal sem.
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó elötti köszönöm a Bíztatást és a többinek is köszönöm :)
2014. szept. 7. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!