Most lettem koleszos eloszor es tokre ugy erzem sose fogom megszokni iszonyatosan hianyzik az otthon anyukam Bejarni nem nagyon tudnek 60 kmer de gondolkoztam rajta. Szerintetek megtudom szokni?
A fiam 7.osztályba került kollégiumba. Annak ellenére, hogy mi csak 20 km.re lakunk a sulitól;ebben a gimnáziumban kötelező a kollégium. Az iskolai nevelés része. Bizony őt is nagyon megviselte, hogy ilyen iskolába írattuk , és sokat kesergett emiatt. Minden hétvégén kérte, hogy menjünk be hozzá / mert ők haza csak havonta egyszer jöhetnek.Szerencsére 9.évfolyamra már megbékélt a helyzettel, más szemszögből közelítette meg a helyzetet, már szeret oda járni és azt vettük észre, hogy a sok különórák és egyéb iskolai elfoglaltságok miatt már hétvégente sem nagyon akarja, hogy a kimenőjébe haza vigyük, vagy éppen meglátogassuk őt. Szeptemberben lett 11.évfolyamos.
A kérdésedre a válasz: úgy gondolom, az hogy megszokj vagy megszeress valamit ahhoz valamit neked is le kell tenni az asztalra. Nyitottnak, bizakodónak kell lenni, észre kell tudni venni a mindennapi élet szürkesége közötti apró boldogságot is. Ha most úgy is érzel, hogy nem jó neked így; akkor sem szabad feladnod, hogy jobbá válhatnak körülötted a dolgok. Nem érdemes keseregni a miérteken.
Milyen suli ez, h kötelező a kolesz? :O:O:O:O:O:O
Volt nekem szobatársam a koleszban, aki a programok meg elfoglaltságok ellenére nem tudott aludni a koleszban. Ő volt az egyetlen a sok száz tanuló közt aki nem tudta megszokni, pedig ott volt a bátyja is. De ez igen ritka kivétel!!! Barátkozz, ismerkedj, járj el erre-arra, csinálj mindent meg amit a suli szabályzata megenged! Eltereled a figyelmedet akkor sikerülni fog. Kivéve, ha nem vagy anyucipicikicsikéje.
Mennyi idős vagy?
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!