Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mivel lehet feldobni a koleszo...

Mivel lehet feldobni a koleszos életet? (piáláson kívül)

Figyelt kérdés
Nem akarok unatkozni a koleszon,de el nem tudom képzelni mit fogok ott csinálni esténként,a netezést szerintem hamar megunom,ami még marad olvasás illetve filmezés,de azt sem lehet mindig azért.Otthon ha vagyok akkor aerobicozni szoktam,de ott egyrészt hely sem lesz,másrészt meg zavarnám a többieket,a másik dolog meg amitől tartok hogy a többiekkkel kb egymás agyára fogunk menni,mivel suliban egész idő alatt velük vagyok,és akkor még a kollégiumban is.Szóval,koleszon mivel szoktátok elfoglalni magatok?nem vagyok egy nagy piás,meg nem is szeretem ha valakinek abban merül ki a szórakozás hogy leissza magát,lányoknál meg szerintem kifejezetten gáz
2013. szept. 21. 00:13
 1/5 anonim ***** válasza:
gyere World of Tanks-ozni,hidd el mire kihúzol 2ágat 1től a 10esig addig sok viz lefolyik a Dunán :D
2013. szept. 21. 00:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem kell egész este a koleszban ülni, kimozdulhatsz onnan és kereshetsz más elfoglaltságot a koleszon kívül.

Csatlakozok az előttem szólóhoz is, jöhetsz WoT-ozni, ha szereted a stratégiajátékot, nagyon időrabló :D.

2013. szept. 21. 07:10
 3/5 anonim válasza:

Ha nagyvárosba vagy tök sok mindent lehet csinálni. A koliban nincs edzőterem vagy ilyesmi?

Este amúgy se nagyon csinálnak mást az emberek azáltalad felsoroltakon kívül, nem meg persze (***). :-)

2013. szept. 21. 12:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Keress a közelben sportolási lehetőséget. Nézz szét a környéken milyen szórakozási vagy hobbi lehetőségek vannak. Ott majd találsz barátokat is és ha kialakul egy új kis társaság együtt több ötletetek lesz, többre mentek majd.
2013. szept. 23. 15:30
 5/5 anonim ***** válasza:

HÜLYÜLÉS!!! Tegnap este pl. cigizek kint, erre egy srác szalad el mellettem, lóbálva egy nagy sárga mamuszt, nem sokkal később egy lány, aki mezítláb kergette. Az utcán. Csak mint az oviban, de minket jól elszórakoztatott :D

Mást egyelőre nem tudok írni; ez az 1. hetem itt.

2014. szept. 5. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!