Natúr szeletet mivel tudnám feldobni egy kicsit?
Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 15:41
1/5 anonim válasza:
A natúr szeletnek pont az a lényege, hogy natúr! :-)
2/5 anonim válasza:
1. Serpenyővel :)))
2. Fokhagymás-tejfölös mártást készítel neki
3. Lecsó-alapot készítel és azzal rotyogtatod össze egy kicsit
4. Süss mellé szalmakrumplit, a natúr-szeletet a tányér egyik felére, a szalma-krumplit a másik felére. Lisztbe megforgatott szálára vágott vöröshagymát piros-ropogósra sütöd, azzal beborítod a husit+krumplit, megszórod sóval-borssal-törtpaprikával! A tányér szélét díszítheted néhány karikára szelt uborkával, vagy cukkinivel. Jó étvágyat kívánok!
4/5 anonim válasza:
fokhagymás tejföl+sajt, lecsó, Sült szalonna és a zsírjából készült fokhagymás szaft, Sült hagyma, vagy dinsztelt hagyma, Hagymás máj, hagymás gomba, Párolt karfiol sajtmártással, Kapros zöldbab mártás, fokhagymás majonéz, mézes mustáros szaft, pizza szósz+sajt, tejfölös gombaragu...az a helyzet hogy a natúr szelet egy csomó más étel alapja, így reggelig tudnám írni a lehetőségeket. :)
5/5 anonim válasza:
Sajtmartas,mustaros fuszeres martas, gombamartas, baconos hagymas martas, paradicsomos bazsalikommartas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!