Hogyan tudnám a Fanta/Mirinda szeletet diabetikusan elkészíteni?
Anyósomék először jönnek hozzánk a hétvégén, és apósom cukorbeteg. Szeretnék valami sütit sütni nekik és úgy tudom, a Mirinda szeletet (Fanta szelet, Jaffa szelet, üdítős szelet... ezerféle neve van) nagyon szeretik mindketten. Azaz apósom csak szerette, amíg ki nem derült a cukorbaja, azóta nem nagyon sütkérezik anyósom se.
Hogyan tudnám diabetikusan elkészíteni ezt a sütit?
Lehetőleg a folyékony édesítőszert mellőzve...
Én ugyan ilyet süteményt nem szoktam készíteni, de cukor helyett mindenképpen Canderelt használnék. (édesítőpor)
Vaníliás cukor helyett vaníliarudat, ha megengedheted magadnak. Ha nem, akkor vaníliaaromát.
Az üdítőt pedig úgy oldanám meg, ha nem kapok cukormentes üdítőt, hogy vennék cukormentes szörpöt, és szénsavas üdítővel hígítanám. Például ilyet: [link]
bocsánat, előző vagyok. Most vettem észre, mekkora hülyeséget írtam.
Szóval a szörpöt szénsavas ásványvízzel hígítanám, nem üdítővel. :)
Köszönöm szépen az ötleteket!
A porrá tört édesítőtabletta nagyon jó ötlet, fogalmam sincs, hogy nem jutott ez eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!