Mirinda szeletet (más néven Fanta szelet, Jaffa szelet) lefagyaszthatom?
A túrós és a nem híg pudingos sütit is le lehet fagyasztani,csak a fóliából kibontva a hűtőben kell hagyni felolvadni.
Túrót pedig mindig lafagyasztom. Igaz,én csak házitúrót használok.
A megfagyott üdítő jégkristályai kiolvadnak és elfolyik a teteje.
lehet, hogy vajaskrémmel kombinált pudingos krémek állják a fagyasztást, de ez nem.
de , ha végképp biztosra akarsz menni, egy kockányival próbáld ki, fagyaszd le, aztán engedd ki.
itt most tényleg a puding próbája lenne...
addig a többi a hűtőben vár a sorsára.
Ez a beszéd, anyag nem vész el , csak átalakul...:)
egyszer hajdanában anyukáméknál voltunk és kistányéron piskótaszerűség volt tejszínhabbal. meg is kérdeztem, anyuci somlóit csináltál?
nem kislányom, ez méteres kalács... lett volna:))
NEmrég találtam erre a kérdésre - a recepthez ekrestem volna infókat -, és mivel a múlt szombaton sütöttem, ezért a maradékból pár kodkßat lefagyasztottam kíváncsiságból.
Tegnap felolvasztottam - elözö este a normál hütöbe tettem -, és utána megkóstoltam én is meg a párom is.
Az égvilágon semmi baja sem lett, sem a zseléje, sem a túró nem folyt szét, nem lett más ízü vagy állagú, teljesen olyan, mint frissen volt.
(Ezt azért sejtettem, mert lehet kapni hasonló sütiket mélyhütve is - és ha azoknak nincs baja, akkor a házinak sem kellene)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!