Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mibol keszul a Fanta Szelet?

Mibol keszul a Fanta Szelet?

Figyelt kérdés
egy valaszban lattam ezt es nem tudom mi az valaki ha tudja akkor le irna nekem
2009. márc. 26. 10:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Piskótára, vagy gyümölcstorta-alapra tejszínes - túrós - zselatinos krémet kenünk, majd 2 vaníliás, vag y gyümölcsös pudingport kikavarunk kis cukorral és 7 dl Fanta üdítővel, majd megfőzzük.majd ha langyosra hűlt, bevonjuk vele. Hűtőben megdermesztjük.

Bizarrul hangzik, de szép, jó, és nagyon népszerű az ifjúság körében (is).

2009. márc. 26. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hozzávalók:

6 tojás, 6 kanál cukor, 4 kanál liszt, 2 kanál kakaó, 1/2 cs. sütőpor, 1,5 dl olaj.

töltelék: 25 dkg túró, 20 dkg margarin, 20 dkg p.cukor, l dl keményre vert tejszín (de egyszerűbb tejszínhabsprayt használni).

tetejére: 2 vaníliás pudingpor, 7 dl Fanta narancs üdítő.

Elkészítés:

A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk,majd kétfelé vesszük a kisült tésztát. A túrót a margarinnal és p.cukorral habosra kavarjuk,majd a keményre vert tejszínt (vagy kész tejszínhabot) hozzáadjuk,és jól elkeverjük.Megtöltjük vele a piskótát,majd elkészítjük a mázat a tetejére.

A van.pudingport kikavarjuk,majd megfőzzük a Fanta narancs üditővel,majd ha langyosra hűlt,bevonjuk vele a piskótát. Kb.fél-1 órára tegyük hűtőbe,hogy megdermedjen a teteje és a krém.

Tanácsok:

Könnyen és gyorsan elkészíthető!

Elkészítési idő: 50 perc

:D

2009. márc. 26. 11:09
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Én eddig csak Mirinda üdítővel hallottam receptet. (Bár az anyósom kipróbálta Fantával is, de az nem lett az igazi)
2009. márc. 26. 11:28
 4/8 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat

ma este megis csinalom a baratnomnek :D

24 fiu

2009. márc. 26. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Bocsi, hogy belekontárkodok a kérdésedbe, de megtudná mondani valaki, hogy hány fokon hány percig kell sütni a piskótát? Köszi!
2009. márc. 26. 14:18
 6/8 anonim ***** válasza:
A piskótát én így sütöm: először 15 percig maximumon, és kb. még 20-30 percig minimumon (ez a sütő fajtájától is függ, az enyém nem hőlégkeveréses, hanem sima gázsütő). Addig, amíg meg nem sül (az elején semmiképp ne nyisd ki a sütőt!). Ha beleszúrsz egy fogpiszkálót, és nem ragad rá tészta, akkor kész van.
2009. márc. 26. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Fanta híján canada dry volt itthon, azzal csináltam. Nem rossz, de más a tetejének az íze.
2009. márc. 26. 20:01
 8/8 A kérdező kommentje:

en addig suttem ameddig lattam h elkeszult :D

amugy tenyleg nagyon finom

2009. márc. 27. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!