Megkívántam a tejbegrízt, de szeretném valamivel feldobni az ízét, mit ajánlatok?
Figyelt kérdés
Valami fűszerre gondoltam, de nyugodtan lehet bármilyen különleges ötlet! :) köszönöm2013. júl. 31. 22:08
1/10 anonim válasza:
szórj bele gyümölcsdarabokat,szerintem annál finomabb nincs :D vagy reszelj rá étcsokit
4/10 anonim válasza:
Nálam alapból menne rá egy tonna fahéj, meg egy kis keserű kakaópor. Amúgy variálhatod a végtelenségig, mondjuk mintha palacsinta lenne. Kókuszos, karamellás-mandulás, mákos-narancsos, kardamomos-datolyás.
Van egy olyan süti, hogy alul kelt tészta, rá reszelt alma+fahéj, rá tejbegríz, így megsütni, nagyon finom.
5/10 anonim válasza:
Én egyszer reszeltem rá citrom héjat és finom volt.
(Főzés közben nem szabad, mert összerántja a tejet.)
6/10 anonim válasza:
Vagy még: rumos-diós, juharszirupos-diós, körtés-csokis, szilvás-mákos, hirtelen ezek ugrottak be.
8/10 anonim válasza:
Ha megfőzöd, deszkára kiborítod, kb. 3-5 cm vastagra elsímítod, és megvárod míg kihűl: utána kb. 3-5 cm széles kockákra darabolod, panírozod, kisütöd és utána szórod meg vaníliás cukkorral, vagy fahéjas cukorral, ízlés szerint ahogy tetszik.
9/10 anonim válasza:
Én szoktam vaníliarudat/őrleményt, de ha nincs itthon, vaníliapudingot tenni (ettől krémesen lágy lesz) és gyümölcsdarabokat, csokidarabokat.
10/10 anonim válasza:
Én banánnal szoktam néha. Nyami:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!