Tegnap voltam foghúzáson. Nagyon megkívántam a tejbegrízt! Lehet tőle bajom?
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 16:15
1/7 anonim válasza:
Én ettem foghúzás után tejes dolgokat és nem lett tőle semmi bajom! Viszont olyan is volt, hogy nem ettem tejes dolgot mégis begyulladt a helye és antibiotikumot kell szednem. Ez attól is függ, hogy mennyire ügyesen húzták ki! Ha ennyire megkívántad én ennék a helyedben, persze óvatosan!
2/7 A kérdező kommentje:
Hát a foghúzásból semmit nem éreztem, szóval ebből a szemszögből nagyon ügyes volt! Egyébként foghúzás előtt be volt gyulladva. Szedtem antibiotikumot és helyrejött! Egy kicsit eszek! Köszi a gyors választ!:D
2012. nov. 13. 16:20
3/7 anonim válasza:
Elvileg 3-4 napig nem szabadna tejes dolgot enni, de én is tejbegrízt ettem aznap, szerencsére rendben gyógyult a fog helye.
4/7 anonim válasza:
Igazán nincs mit! Jó étvágyat hozzá! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2012. nov. 13. 16:24
6/7 anonim válasza:
Minden további nélkül ehetsz.
Csak akkor lenne gond, ha vérezne.
7/7 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan ehetsz,csak inkább a másik oldalon és utána moss fogat,én is így csináltam fog implantálás után a sajttal meg az ilyen "tiltott" dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!