Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki hogy csinálja a natúr...

Ki hogy csinálja a natúr szeletet?

Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A húst befűszerezem ízlés szerint (só, bors, stb.), lisztbe forgatom, és serpenyőben hirtelen megsütöm, ez 2-3 perc. Ezután lefedett tepsiben puhára párolom, majd lefedés nélkül sütöm még kicsit. Van, mikor fokhagymát reszelek rá sütés közben, úgy a legfinomabb. :)
2013. júl. 31. 23:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 Salx Narval ***** válasza:
100%
Én bepácolom éjszakára, vagy 2-3 órára. Olaj, bors, fokhagyma, mustár, citrom,stb, (ki-ki ahogy szereti),sózni csak közvetlen a sütés előtt szabad, majd lisztbe forgatom és forró zsiradékon hirtelen kisütöm, oldalanként 3-4 perc.
2013. aug. 1. 05:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Én pont úgy, ahogy az első hsz. a sütőben fólia alatt mindig puha lesz az elősütött hús.natúran is szeretjük,de

ugyanígy sütöm a különféle mártásokba (pl gomba a bakonyi szelethez) vagy éppen egy lecsós alapba való húsokat is.

2013. aug. 1. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is úgy csinálom mint az első hsz. :)
2013. aug. 1. 09:13

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!