A csoportomból mindenki koleszos lesz, csak én nem. Fogok tudni barátkozni?
Eddig úgy néz ki, hogy a csoporttársaim közül csak én nem leszek koleszos egyedül, mert helybéli vagyok, a többiek mind kollégisták lesznek (vidéki főiskola).
Félek, hogy emiatt kimaradok sok mindenből, valamint, hogy ezért nem tudok majd szorosabb kapcsolatokat/barátságokat kialakítani. Szeretném, hogy ezek legyenek a legszebb éveim. Lehet túl rágörcsölök előre? Valaki került már esetleg hasonló helyzetbe? Vagy akár mesélhettek is. :)
Szerintem csak rágörcsölsz :) a barátság nincs koleszhoz (vagy bármi ilyesmihez) kötve. Nekem egy barátom él kint külföldön évente kb egyszer látom mégis ugyanúgy beszélgetünk, mint amikor hetekig voltunk "összezárva" .
Ne aggódj biztos szuper lesz, csak add önmagad és biztos elfogadnak
Ugyanebben a helyzetben voltam annak idején. Igaz, hogy a bulik többségéből kimaradtam, de lettek barátaim, akikkel még ma is tartjuk a kapcsolatot.
Itt nem az a lényeg, hogy kollégista leszel-e vagy sem. Itt az a lényeg, hogy találni kell olyan embert, aki hasonló beállítottságú mint te. És hidd el, találni fogsz olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!