Hogyan kell fiúkkal barátkozni?
Eddig általánis iskolában mindig lányokkal barátkoztam, és sosem voltam fiúkkal. Jövőre megyek továbbtanulni, és ugye új osztály, új barátok. Most szeretnék inkáb fiúkkal lenni, hogy beszélgessek velük, és miről? Meg szeretnék az új fiúkkal hülyéskedni, meg ilyenek, és azt hogy érjem el, hogy meghívjanak pl. bulikba, vagy biciklizni? nagyon fontos lenne, mert általánisban melegnek néznek.. :/
14/F
Én valahogy így indítanék:
-Csá melegarcú! Látod azt a luvnyát? (itt rámutatsz vkire) Beraknád neki, mi? NEEEEEM? Hát van neked farkad?
stb
Legyen humorod. Mondj jó poénokat, jó beszólásokat.
Szerintem a fiúknál ez a fontos általánosságban. Én pont fordítva, a fiúkkal jobban ki szoktam jönni. A csajokból sok a hisztis, és sokszor magukra veszik a poénokat, játékos beszólásokat. Lány barátnőm is van, de abból kevesebb.
Neked ezek szerint csak jófejek vannak a környezetedben, vagy nem vagy az a tipikus fiú.
14/L
az általánost nem ugy akartam irni.. :D amugy koszi mindenkinek, és utlosó: igazad van, nem vagyok az a tipikus fiú
ja és amúgy a kocsikról semmitsem tudok, mondhatnátok róla néhány fontos dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!