Rékus_2000 kérdése:
Szerintetek mit csináljak? (Többi lent! )
Figyelt kérdés
Nagyon sokat gondolkodtam hogy leírjam-e ezt de nincs veszteni valóm. 13 éves lány vagyok, van egy 45 éves tanárom (férfi) heti 2-3 alkalommal elhív a házába.(valamilyen ürüggyel). Mondta hogy tegezhetem, először nem tettem mert hát illem de aztán barátok lettünk az én részemről SZIGORÚAN! barátok voltunk. Tegeztem, sulin kívűl persze. Nem tudott senki a mi kis barátságunkról. Egyre többször írt nekem. "szép vagy!"."szépek a lábaid".stb. Beavatott a magánéletébe pl.: feleségèvel való kapcsolata, mikor mit csinálnak. Próbáltam neki tanácsokat adni. Egyszer az egyik alkalommal mikor elhívott elkezdte simogatni a combom és a hasam. Próbáltam megállítani. Bevallotta hogy szerelmes belém és én vagyok a mindene. Otthagytam nem erőszakoskodott. Azóta is ír nekem. Szerintetek mit csináljak? Nem várok olyan válaszokat hogy biztos neked is tetszett meg élvezted.2014. júl. 29. 18:59
11/12 anonim válasza:
Szerintem azonnal szólj a szüleidnek, mert ez nem játék. Teljesen mindegy hogy néznek ki a mai tizenévesek, lelkileg nem érettebbek egy kicsit sem. 13 éves vagy, ő pedig 45, egy felnőtt férfi, akinek egyáltalán nem szabadna hogy ilyesmi megforduljon a fejében. Ez nem normális, aberrált, beteg dolog, a szüleidnek pedig tudnia kell róla és mindenki másnak is. Rúgják csak ki, egy felelősségteljes tanár nem tesz ilyet egyáltalán, te még gyerek vagy...ha az én lányommal tenné ezt valaki, biztosan tönkretenném, nem köszönné meg, hogy ilyesmire gondolt egyáltalán...
12/12 A kérdező kommentje:
#11 köszönöm..igazad van.:(
2014. júl. 31. 15:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!