Ablakon keresztül a lakásából pici távcsővel nézi a gyerekeit egy apuka, hogy elmentek e már az iskolába,kb. 1 méterre áll a függöny mögött az ablaktól.Nem értik félre a járókelők,miért néz távcsővel?Igy helyesen használja a távcsövet?
Figyelt kérdés
dec. 13. 10:31
1/7 anonim válasza:
Nem is látja senki ki-mit csinál a függöny mögött... pláne ha bent nincs felkapcsolva a villany... így nincs mit félreérteni..
3/7 retektorta válasza:
"Igy helyesen használja a távcsövet?"
Attól függ, melyik végén néz bele.
4/7 anonim válasza:
Sose jutna eszembe távcsővel kukkolni a gyerekeimet. Ha elég megbízhatónak éreztem, hogy elmenjen egyedül, akkor ingetettem neki az ajtóból, majd mentem a dolgomra.
5/7 anonim válasza:
A távcső mire jó neki? Ha bárkit nézek, nem addig látom, amíg szíriuszi messzeségbe nem távolodik, hanem amíg nem kerül egy másik épület takarásába. Ami pár száz méteren belül gyakorlatilag mindenütt megtörténik. Akkor meg távcsővel sem láthatóak.
6/7 anonim válasza:
"Igy helyesen használja a távcsövet?"
Attól függ, melyik végén néz bele."
Hahahahaha 🤣🤣🤣 Te vadállat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!