Mit jelent az, hogy amikor állok a nő engem néz? Részletesebben lent.
https://www.youtube.com/watch?v=EDhsmglYFjM
fene tudja, vagy tetszel neki, vagy csak szeret az ablakon kukucskálni aztán éppen téged nézett
Te voltál ott pont, azért téged nézett.
Én is szeretem figyelni a világot magam körül.
Akár az ablakból, akár pl nagy bevásárlóközpontban. Csak figyelem az embereket. Nem vagyok sem egy pletykagép, se kiéhezett.
Pár éve a betont csinálták előttünk a munkások, őket is néztem mert érdekesnek találtam ahogy dolgoznak. Mikor kiszúrtak, elkezdtek füttyögni meg bekiabálni mindenféle tipikus csajozós dolgokat. Pedig abszolút nem azért néztem őket hogy rájuk csorgassam a nyálam, van párom.
Én minden embert nagyon érdekesnek találok, így ismerem meg a világot magam körül, hogy figyelem őket. De nincs bennem semmi rosszindulat, meg nem érdekel a magánéletük, nem azért figyelek hogy vájkáljak. Bárki állhatna éppen ott, nekem ugyanolyan érdekes lenne egy fiatal fiú, mint a 80 éves Marika néni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!