Mit jelent az, hogy amikor állok a nő engem néz? Részletesebben lent.
Figyelt kérdés
Álltam a buszmegállóba, vártam buszt. Falu helyen lakom. Hirtelen azt vettem észre hogy a nő az ablakból néz. Amikor oda néztem, hirtelen abba hagyta és gyorsan elhúzta a függőnyt. Ez mit jelent?2021. jan. 8. 21:26
11/16 anonim válasza:
Akkor dugni akar veled. Esküszöm minden nap van egy ilyen kérdés, hogy xy miért bámult. Semmilyen választ nem fogadtok el, minden kizárt, akkor mégis mi kéne még, mit mondjunk? Akkor igen, ismétlem, biztosan halálosan szerelmes beléd. Most jobb?
12/16 anonim válasza:
Bejössz* Egy "S,, betű lemaradt. ;)
13/16 A kérdező kommentje:
#10 Válaszólónak köszi.
A többiek meg tapló bunkók mert hülyeségeket írogatok. Valószínű amit a #10 válaszóló írt, azaz igazság. Bár még nem tudni, csak sejteni lehet.
2021. jan. 8. 22:12
14/16 A kérdező kommentje:
#11 Igen jobb!!!!
2021. jan. 8. 22:13
15/16 anonim válasza:
Én az emberek ruháját szeretem megnézni, hogy hogy vannak felöltözve. Biztos ő is azt nézegette rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!