Miért ijednek meg a nők akkor, amikor belelátok az érzeseikbe? (részletesebben leírva)
Nem tudom, ez csak nekem furcsa-e, de én még soha nem találkoztam olyan emberrel, aki rettegne, hogy valaki rájön, milyen zenét szeret.
Ha valaki nekem azt mondaná, anélkül, hogy beszéltünk volna róla, hogy "én biztos vagyok benne, hogy te szereted X együttest", én maximum meglepődnék, hogy jé, hogy találtad ki?
Viszont olyan kijelentések, hogy "te jobban szereted apukádat, mint anyukádat", akár eltalálod, akár nem, túl bizalmaskodóak, személyeskedőek. Ezzel belemászol, belekönyökölsz a másik privát szférájába, ami persze, hogy vagy védekezésre, vagy menekülésre készteti az embereket.
Én is ott hagynám a fenébe azt, aki kéretlenül elkezd vájkálni a magánéletemben, meg elméleteket gyártani róla.
Voltam már ilyen helyzetben, egy srác írogatott nekem annak idején, de ő aztán mindent kitalált rólam. Vagyis ezt hitte. Hogy én ilyen, meg olyan vagyok, erre, meg arra vágyok, stb. hiába mondtam, hogy nem. Ő váltig állította, hogy de, de, csak tagadom. A végén már olyan tolakodó és erőszakos lett a valóságtól amúgy teljesen elrugaszkodott elméleteivel, hogy mindenhonnan le kellett tiltanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!