Aki részeg az valóban őszinte? Ha igen, miért? Valaki leirná részletesebben a dolgot?
Valahol már írtam, ha így lenne, nem lenne szükség bírósági tárgyalásokra, vagy hazugságvizsgálatra, elég lenne pár felest belediktálni a delikvensbe.
Egyáltalán nem tudom, honnan ered ez a hülyeség és hogy lehet egyáltalán ember, aki hisz benne, mert kb. annyi az igazságalapja, mint annak, hogy ha átmegy előtted egy fekete macska, szerencsétlenség ér.
Részegen felszabadulnak a gátlások, van, hogy nem érzi az ember a korlátait, felfokozott érzelmi állapotba kerül, pl. vagy nagyon boldog, vagy nagyon szomorú, mivel csökkennek a gátlások, tényleg előfordulhat, hogy olyat is elmond, amit józanul nem tenne, de ugyanúgy az is lehet, hogy gátlástalanul hazudozik.
Én a szókimondás és az őszinteség keverékét mondanám erre... már voltam részeg és nálam ez a kettő ütött be.
Volt hogy igazat mondtam, pletykázni kezdtem mindenről, olyankor jobban jön a mondanivalód... Passz.
3# Itt most nem egy vallatás volt a kérdés,hanem általánosságban értve,nyugalmi állapotban ellazulva.
Ez most kb olyan mintha a "nyugtatóteától tényleg nyugodtabbak leszünk?" kérdés lenne.Az sem országos körözés alatt lévő emberre vonatkozik,akit minden irányból lőnek a kommandósok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!