Ti énekeltetek már az utcán részegen nem odavaló dalokat?
Régen egyházi suliba jártam. A haverokkal azután részegen egyházi énekeket, dicséreteket énekeltünk az utcán ordibálva, még évekig, ha néha be#&@&{tunk. Veletek már előfordult ilyesmi?
Tudom, hogy ez szomorú, és régen volt, soha nem tennék most ilyesmit. De kíváncsi vagyok, hogy ilyen van-e másokkal is? Egyébként tényleg nem szép dolog...
Én aznap, amikor végre felmondtam az egyházi suliban, még józanul teli torokból a Rózsaszín Pitbull nem sz*pnak a ministránsok című számát.
Amúgy meg ne legyünk már álszentek...
Nem tudom értelmezni a nem odavalóságot... Részegség, utca, az ember kb. azt énekel, amit akar, nem? :D
A párom nem tud énekelni, ennek megfelelően Kispáltól recitálta az "egy az ember (csak maga)" c. alkotást. Nekem józanul is nagyon tetszett :)
Az egyházi énekek igen poénosak lehettek :) Részeg nem szoktam lenni, de egyházi énekeket bármikor képes lennék énekelni utcán részegen vagy józanon, ha azon lenne kedvem. Némelyiknek elég humoros szövege van, a kedvencem a "mit a pap keze bemutat", ami egy teljesen normális karácsonyi dal, de ezen a ponton nehezen állom meg a röhögést.
Mondjuk én csak énekkaros vagyok, no meg bébiként reformátusnak kereszteltek, de inkább a buddhizmus és a sátánizmus áll hozzám közel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!