Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet kezelni főgólyaként...

Hogy lehet kezelni főgólyaként részegen beszólogató, illetlenül viselkedő, engedetlen kisgólyákat?

Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 15:53
 1/9 anonim ***** válasza:
középiskoláról van szó vagy fősuliról, egyetemről?
2014. máj. 30. 16:01
 2/9 A kérdező kommentje:
egyetem
2014. máj. 30. 16:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is voltam egyetemista de mi az a kisgólya-főgólya?

Nálunk volt a gólya, aki elsőéves volt...

2014. máj. 30. 16:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Gólyatáborban csapatokra vannak osztva a kisgólyák, vagyis az elsősök és a felsőbb évesek a csapatvezetők, a főgólyák. És én jelentkeztem főgólyának, és kíváncsian várnék egy-két tippet, hogy mit kell csinálni a túlrészeg, elszabadult kisgólyákkal.
2014. máj. 30. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem a gólyatábor arról szól, hogy jól érezzék a gólyák magukat. A "főgólyák" feladata az egyetem megismertetése a gólyákkal, hogy hol milyen ügyeket kell intézni, mi hol található a környéken, stb. közben szórakoznak, buliznak, feladatokat hajtanak végre. A "főgólya" feladata nem az, hogy ott dirigáljon, hogy ki mennyit igyon, meg beszéljen... Valamilyen rend fenntartása szükséges, de nem az az elsődleges feladata... Ennyi idős egyetemistának kell, hogy legyen már önkontrollja...többször voltam gólyatáborban, gólyaként is voltam, de sose volt ilyenre példa, hogy valakinek szóltak, hogy viselkedjen... pedig ittak is, hangoskodtak is, de hát erről szól ez az egy hét...
2014. máj. 30. 16:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez igaz, nem is a mindennapi hülyülésre szerettem volna első sorban kitérni, hanem a szélsőséges esetekre, amikor valaki nagyon nem veszi észre magát.
2014. máj. 30. 16:22
 7/9 anonim ***** válasza:
vágd tarkón egy borosüveggel akkor jobb esetben magához tér jobb esetben teljes eszméletvesztés de legalább nem zavar sok vizet (előny ha orvosira jártok)
2014. máj. 30. 17:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Kannásbort nekik, aztán mehetnek a WC fölé beszólogatni. Ahová természetesen bekell tuszkolnod, különben összehány mindent.

Ha nincs nagy felelősség rajtad, rúgj be te is annyira, hogy ne zavarjanak.

2014. máj. 30. 20:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Ki kell ütni őket.
2014. jún. 29. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!