Ti mit gondoltok arról, hogy "a részeg ember őszinte"?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez igaz vagy nem?2014. okt. 19. 15:19
3/13 anonim válasza:
Szerintem mindenkiből mást vált ki a részegség. Van, aki közvetlenebb, barátságosabb lesz, van, aki ellenségesebb, agresszívebb, tehát nem lehet ezt egyértelműen bekategorizálni, hogy aki részeg, az csak az igazat mondja minden körülmények között.
4/13 anonim válasza:
A részeg ember nem tud értelmes mondatokat alkotni. :D
5/13 anonim válasza:
A gátlásosság általában megszűnik, tehát sokan kimondanak olyan dolgokat is, amit józanul nem mernének, ezért van benne valami, bár az is igaz, hogy sokan ilyenkor hülyeségeket beszélnek össze.
6/13 anonim válasza:
Úgy ahogy írják. Ilyenkor jobban kimondja az ember a szavakat, de kb minden szót kimond ami eszébe jut. Ezért van az, hogy a részeg szerelmi vallomások után nincs folytatás.
7/13 anonim válasza:
A részeg ember őszinte, de nem úgy, ahogy általában az emberek gondolják. Az alkohol a sallangokat és a mázat oldja le az emberről, és megmutatja, az igazi énjét.
8/13 anonim válasza:
Hogy ki találta ki ezt a hülyeséget, nem tudom, de nem sok esze lehetett. Én még anno, a bulizós korszakomban néhányszor becsíptem, de én akkor akkorákat lódítottam, hogy utána szégyelltem is magam. Ráadásul abban a felfokozott lelkiállapotban még olyanokat is jaj de nagyon szerettem, akiket valójában egyáltalán nem is kedveltem.
Szóval ebből szinte semmi sem igaz. Maximum annyi, hogy oldódnak a gátlások és könnyebben kifecseg az ember olyasmit, amit amúgy nem akar. De a legtöbbször inkább hülyeségeket beszél.
9/13 anonim válasza:
A környezetemben sajna sok a részeg, akik ki merik mondani a frankót, tehát szerintem igaz.
10/13 anonim válasza:
Az őszintén kimondott dolgok méh nem feltétlenül igazak. Az, hogy valaki őszintén beszél marhaságokat, az csak egy dolgot bizonyít. Azt, hogy ez illető egy idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!