Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy legyek attraktív férfi?(í...

Hogy legyek attraktív férfi?(így részletesebben belemenni a témába)

Figyelt kérdés
sok tanácsot követtem már,max friendzone vagy egyáltalán 0 érdeklődés irántam lett a vége,20éves vagyok.
2020. jún. 29. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
ha nem vagy szégyellős, mutass egy arcképet légyszi, mert nem lehet látatlanban általános tanácsot adni, min változtass, hogy jobban nézz ki.
2020. júl. 2. 14:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem alapból, ha túlsagosan Erőlködsz és ragörcsölsz a párkeresésre, az érződik rajtad, és sajnos cseppet sem attraktív, sokat ront a kiállásodon és azon, hogyan viszonyulnak hozzád a nők. Próbáld kicsit elengedni ezt a témát, aztán lesz, ami lesz. Tudom, hogy nehéz, könnyű azt mondani, de hidd el, több eséllyel találsz majd rá valakire.
2020. júl. 3. 16:02
 3/3 anonim válasza:
Borosta? Jó haj? (Engem meg szokott venni) Sokat számít a személyiség, viselkedés. Kedves, nagylelkű (nem pénz), előzékeny, nőket tisztelő sokat segít (nálam automatikusan 10/O bármilyen nőket lealacsonyító megszólalás, vicc) Sporttal hogy állsz? Attraktív tud lenni az is. Alapműveltség és egyebek? (Személy szerint az okos férfiak vesznek meg, kivéve ha azt hiszik mindent jobban tudnak) Egyelőre ennyi jutott eszembe.
jún. 29. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!