Szerintetek igaza volt a biztonsagi ornek?
Abban igaza van, hogy ne az üzlethelyiségben balhézzanak az emberek, minden rendbontót ki kell raknia. Te voltál a támadó fél ráadásul.
Azt kellett volna csinálni (tudom, könnyű okosnak lenni utólag, és annak akik ott sem volt), hogy pofozkodás helyett a biztonsági őrnek szólsz, hogy inzultálnak, és akkor a srácot küldik ki.
Igen. Kár verekedni.
Húzd be a függönyt rendesen, vagy szólj ki hangosan, hogy ne bamuljon.
A biztonsági őr a munkáját végezte.
Ettől függetlenül, engem nem a biztonsági őr hanem a rendőr kísért volna ki ilyen esetben.
Igen, igaza volt a biztonsági őrnek. Akkor is igaza lett volna, ha a srácot zavarja ki, HA szóltál volna neki arról, hogy leskelődik utánad és beszólogat a próbafülkénél. Így, hogy igazából te csináltál balhét - kiszaladni bugyiban pofozkodni, mint egy francia vígjátékban - az őrnek nem volt más választási lehetősége, neki elsősorban az a dolga, hogy a BOLT rendjére és biztonságára vigyázzon.
Arra meg, hogy a barátnődet nem tudtad megkérni, tartsa a helyén a függönyt, amíg öltözöl, inkább nem mondok semmit.
Ha szóltál volna a biztonsági őrnek a pofon helyett, akkor nem kapta volna meg a nagyon-nagyon megérdemelt pofont :)
Nyugi jól cselekedtél.
Tehát először végignézte hogy vetkőzöl,mert nem volt rendesen elhúzva a függöny.
Te ez láttad, de nem tettél semmit
Utána levetted a nadrágot úgy, hogy a függöny továbbra sem volt rendesen behúzva.
Ezek után kimentél az eladótérbe, és ott hisztiztél.
Na persze hogy ne kelljen a függönyt húzigálni egyszerűen bugyiba mentél ki.
Drágám, ha rajtam múlott volna, csak téged doblak ki az üzletből.
nem feltétlenül volt igaza. de ilyen random,lehetetlen,elképzelhetetlen szituációkra lehet,hogy nem terjed ki a munkaköri leírás. Azt tette,amiről hirtelen úgy érezte,hogy az a dolga,és amiről úgy érezte,hogy elvárnák tőle.
(Legfőbb lényeg
Tehát,hogy csináljon valamit, ne mondhassák,hogy semmiért fizetik.)
Nem biztos/én magam nem hinném; hogy pontos volt a helyzetértékelése.
Ő arra koncentrált,arra fókuszált,hogy a rendbontást megszüntesse.
Meg akár nevelő-célzattal,hogy többet ne forduljon elő ilyen.
Nemtom,meghallgatta-e a te verziódat.
Remélem a folyosóra nem bugyiban rakott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!