Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most a szüleimnel van igaza...

Most a szüleimnel van igaza vagy nekem, vagy ez tényleg nem nekem való?

Figyelt kérdés

A szüleim próbállnak lebeszélni arról hogy rendőrnő legyek, mert,,le fognak lőni,, meg ,,nem lesz időd a családodra,, nem lesz pénzed a családodra,, meg hogy,,ez nem lánynak való ,, stb stb...

Azt szeretnék ha a TF re mennék és úszóedző lennék.

Nagyon szeretek uszni es mar en is gondolkodtam ezen a szakman, de valahogy a rendor jobban tetszik.

Most inkabb melyiknek keszuljek?

Segitsetek kerlek!

Köszönöm a válaszokat, minden vélemény érdekel.

17/L

2017. ápr. 23. 20:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Ha a jövőben látod magad akkor milyen munkát végzel? Próbáld meg elképzelni mi lesz 10 év múlva és tudni fogod a választ. Amúgy semmit se muszáj végigcsinálni. Mindig van lehetőség átmenni egy másik szakra vagy akadémiára. Ne hagyd hogy ők befolyásoljanak. Az úszóedző is ugyanúgy kaphat görcsöt amitől megfullad ,mint ahogy egy rendőr golyót.
2017. ápr. 23. 20:13
 2/19 anonim ***** válasza:
95%

Milyen területen akarsz elhelyezkedni a rendőrségen?

Közúti felügyelőként nem nagyon gyilkolnának meg...

2017. ápr. 23. 20:15
 3/19 A kérdező kommentje:
Igen ott szeretnek, es a fizetes nagyon alacsony?
2017. ápr. 23. 20:16
 4/19 anonim ***** válasza:
80%
Neked. Azt tanuld, ami a szíved vágya. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak.
2017. ápr. 23. 20:18
 5/19 anonim ***** válasza:
64%
Úszó edzővel fogod jobban eltartani a családod... Sőt, úszó edzőből totál nincs munkaerő hiány. Hogy lelőnek? A szüleid túl sok filmet néztek. Naphosszat igazoltatni, illetve a traffit figyelni nem épp veszélyes.
2017. ápr. 23. 20:25
 6/19 anonim ***** válasza:
14%
Le tudod írni részletesen hogy miért akarsz rendőr lenni? Kívancsi vagyok:)
2017. ápr. 23. 20:46
 7/19 anonim ***** válasza:
25%

Nos, lelőni nem fognak, időd nem lesz, és sokat sem fogsz kerensi. Az egy dolog mit tetszik neked, de a rendőrlét nem egy nagy karrier.

A te dontésed, én inkább edző lennék.

2017. ápr. 23. 20:54
 8/19 anonim ***** válasza:
8%

Neked. Azt tanuld, ami a szíved vágya. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak."

Ja, szép és jó, de a számlákat fizetni kell, és nem mehet nyaralni, sehova, mert nincs pénz rá.

2017. ápr. 23. 20:55
 9/19 anonim ***** válasza:
80%
Ne legyél rendőr!! Főleg nőként ne! A rendőrség - néhány kirakat-vezetőn és a klasszikus női ágak vezetőin kívül - még mindig férfitársadalom, nőként sokszorosan kell bizonyítanod, és még akkor sem érsz annyit mint egy férfi. Tiszthelyettesként lóf..szt sem keresel, mégis neked kell elsőnek odamenni egy családi balhéhoz, ahol simán beléd állítja a "kultúrember" a nagykést. Tisztként többet keresel, de az sem éri meg. Ha városi, kerületi kapitányságon vagy, akkor szarrá dolgozod magad, szabadidő jóformán csak annyi, hogy eszel-alszol. Tényleg nincs idő a családra, pihenésre, szórakozásra. Le talán nem lőnek, de azon kívül bármi megeshet bármelyik nap. Sem az emberek, sem a politika nem vesz semmibe, mindig utolsó leszel, de természetesen a hírekben azt fogják mondani, hogy mennyire jó a rendőröknek, mert megint emelik a fizetést (ez mondjuk jókora csúsztatás a valósághoz képest), meg milyen felszerelést kapnak (igen, a TEK, de a mezei rendőröknek a papírral is spórolni kell), stb. Nyomozónak lenni sem egy kéjmámor, iszonyat sok meló, semmi megbecsülés semmilyen szinten, abszolút nem szakmai alapon nyugvó döntések és vezetőválasztások, ezek folyamatos változtatása, mindig más elvárások, de természetesen az az alap, hogy a rendőrség az életed, mindenek felett, minden más csak utána jöhet messze lemaradva. Ebbe beleértve a családot is. Mindezt a saját bőrömön tapasztalom, és baromi boldog vagyok, hogy egyik gyerekem sem akar rendőr lenni. A kicsi pl. tesitanár-edző irányba menne :-D
2017. ápr. 23. 20:56
 10/19 iglu válasza:
71%

Bármihez is fogsz, a sors úgyis odairányít, ahová menned kell. Én is a szüleimnek engedelmeskedtem a főiskola választáskor, mégis a sors úgy alakította a dolgokat, hogy azzal foglalkozom, amivel én korábban is szerettem volna.

Bárhogy is döntesz, ne keseredj el, ne vedd véglegesnek, mert még bármerre mehetsz, akár egy teljesen új irányba is, amelyről most még fogalmad sincs. Szerintem azzal foglalkozz, amivel szeretnél.

2017. ápr. 23. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!