Most a szüleimnel van igaza vagy nekem, vagy ez tényleg nem nekem való?
A szüleim próbállnak lebeszélni arról hogy rendőrnő legyek, mert,,le fognak lőni,, meg ,,nem lesz időd a családodra,, nem lesz pénzed a családodra,, meg hogy,,ez nem lánynak való ,, stb stb...
Azt szeretnék ha a TF re mennék és úszóedző lennék.
Nagyon szeretek uszni es mar en is gondolkodtam ezen a szakman, de valahogy a rendor jobban tetszik.
Most inkabb melyiknek keszuljek?
Segitsetek kerlek!
Köszönöm a válaszokat, minden vélemény érdekel.
17/L
Milyen területen akarsz elhelyezkedni a rendőrségen?
Közúti felügyelőként nem nagyon gyilkolnának meg...
Nos, lelőni nem fognak, időd nem lesz, és sokat sem fogsz kerensi. Az egy dolog mit tetszik neked, de a rendőrlét nem egy nagy karrier.
A te dontésed, én inkább edző lennék.
Neked. Azt tanuld, ami a szíved vágya. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak."
Ja, szép és jó, de a számlákat fizetni kell, és nem mehet nyaralni, sehova, mert nincs pénz rá.
Bármihez is fogsz, a sors úgyis odairányít, ahová menned kell. Én is a szüleimnek engedelmeskedtem a főiskola választáskor, mégis a sors úgy alakította a dolgokat, hogy azzal foglalkozom, amivel én korábban is szerettem volna.
Bárhogy is döntesz, ne keseredj el, ne vedd véglegesnek, mert még bármerre mehetsz, akár egy teljesen új irányba is, amelyről most még fogalmad sincs. Szerintem azzal foglalkozz, amivel szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!