Most ebben a családi vitában kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Pénteken én, anya, apa elmentünk egy közeli nagyvárosba és vittük magunkkal az uncsimat is. Bementünk egy ruhaüzletbe szétnézni és megakadt a szemem egy pólón. Gondoltam megveszem (saját pénzemből), de ekkor anya félrevont és azt mondta, ne vegyem meg a pólót, mert az uncsim rosszul fogja érezni magát, ugyanis ő nem tudta volna megvenni, pedig neki is tetszett. Kérlelni kezdtem anyát, mert ha most nem veszem meg, mikor még egyszer jövünk már lehet, nem lesz meg. Anya nem mondott semmit, de nem engedte a vásárlást. Otthon apának is elmondta a történést és dupla fejmosást kaptam. Most kinek van igaza? Félreértés ne essék, jóba vagyok az uncsimmal, nem neki akartam rosszat.2017. febr. 12. 19:21
1/9 anonim válasza:
Hát, itt mindenkinek igaza van, az élet nem fekete-fehér. Döntések előtt mérlegelni kell a két oldal előnyeit, hátrányait, kockázatait. A fejmosásban viszont semmiképp nem volt igazuk, mért kéne azért haragudni rád, mert szerettél volna venni valamit, ha már vásárolni mentek. Ha ilyen kényes kérdés a pénz, akkor nem pont ruhanézegetős programot kellett volna csinálni, a ruhabolt arra való, hogy ott vásároljanak, nem múzeum vagy divatbemutató, hogy csak nézegetni lehessen. De te hétfőn menj vissza és vedd meg, hogy a te jókedved is meglegyen.
2/9 anonim válasza:
Ha már a saját pénzedből vetted volna lehetett volna annyi eszed hogy megértsd hogy rosszul esik másnak ha ő nem engedheti meg. Már bocs. A szüleidnek igaza van
3/9 anonim válasza:
Minek mentek butikba, ha az unokatesónak nincs pénze ? Az egész csalás egy észlény már bocs.
5/9 A kérdező kommentje:
A pénzt én gyűjtöttem, már nem azért, de ha az uncsim is gyűjtene, akkor lenne pénze. Amúgy meg mi szoktunk csak úgy ténferegni, nézelődni boltokban, úgy hogy nem veszünk semmit, de bocsánat, hogy megtetszett valami.
2017. febr. 12. 20:05
6/9 anonim válasza:
miből lett a te pénzed? hogyan gyűjtötted?
7/9 anonim válasza:
Szerintwem ezen ne problémázz... Majd lesz jobb póló, ez nem a világ. Viszont a fejmosást nem egészen értem.... miért oltott le az apád is? Hisztiztél? Mert akkor értem a dorgálást, de ha nem, akkor meg tök felesleges volt leoltani téged...
Megkértek, ne hisztizz, törődj bele, lesz másik...
Örülj hogy veled vannak a szüleid és biztonságban vagy! Ez sokkal nagyobb kincs!
8/9 anonim válasza:
Rendkívül ostobák a szüleid.
Te pénzed, mit pofáznak bele, megveszed-e?
Uncsitesó meg spóroljon, aztán neki is lesz. Egyébként ha egy idegen vette volna meg, attól nem érezné rosszul magát? Az eszem megáll, hogyhogy nem képes elfogadni, hogy nem kap meg mindent, amit szeretne, mert NEKI nincs rá pénze???
9/9 anonim válasza:
Megvehettétek volna. Legfeljebb ha az uncsitesódnak is tetszett, néha kölcsönadtad volna neki. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!