Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek kinek van igaza?

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés
17/L vagyok. Találtam otthon egy régi pólót, kérdeztem a szüleimet hogy az enyém lehet-e. Mondták hogy igen. gondoltam tök jól átalakíthatom fesztiválozáshoz, átvagdostam/átszabtam. Ezek után mondtam nekik hogy mit alkottam és teljesen kiakadtak.. Hogy nem azért adták nekem, én miért járok szakadt pólóban amikor van egy csomó drága ruhám, nevetséges vagyok, mit képzelek én hogy tönkretettem..stb
2017. márc. 12. 14:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
Szüleidnek.
2017. márc. 12. 14:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Meg is indokolod légyszi?
2017. márc. 12. 14:53
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
A kivitelezés előtt illett volna egyeztetni velük a terveidről.
2017. márc. 12. 14:59
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Mivel neked adtak,számolhattak volna azzal is hogy a saját stilusodra alakítod kedved szerint .Egy regi poloert pedig amit senki sem hasznalt felesleges cirkuszt csapni :D
2017. márc. 12. 15:00
 5/12 anonim ***** válasza:
70%

Neked.

De fesztiválon miért divat ez az össze vagdosott póló?? Nem értem. No meg amúgyis korhatáros.

2017. márc. 12. 15:05
 6/12 anonim ***** válasza:
32%
A szüleidnek van igaza.
2017. márc. 12. 15:09
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
Hát... gondolhatták volna, hogy esetleg csinálsz vele valamit a viselésén kívül. Illetve Te is mondhattad volna nekik, hogy mik a szándékaid. Mondjuk én úgy gondolom, hogy lényegében lemondtak róla azzal, hogy neked adták... és ugye ha már a tied, akkor "azt csinálsz vele amit akarsz".
2017. márc. 12. 15:09
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

Mindkettőtöknek igaza van. A szüleidnek azért, mert nem azért adták hogy tönkretedd. ( igen az ő szemszögükbolez történt) Neked meg azért mert a tiéd, és azt csinálsz vele amit akarsz.

Tanulj az esetből, legközelebb beszéld meg velük, hogy mit szeretnél.

Más generáció, másképp gondolkodik.

2017. márc. 12. 15:14
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
Első gondolatom az volt,hogy neked van igazad,mert ajándékozás után nem illik számonkérni,hogy az illető mit csinál az ajándékkal. De azután elképzeltem,hogy az én gyerekem vágná szét a ruháit, amiket azért vetem neki, hogy viselje őket. Így azt gondolom, mindkettőtök oldala érthető, te egy régi pólóról azt gondolhattad, hogy úgysem kell senkinek,a szüleid meg azt, hogy bárki szívesen viselte volna,és azt hihették, te is ezért kéred el.
2017. márc. 12. 15:15
 10/12 anonim ***** válasza:
86%
Egy regi polorol beszelunk amit neki adtak....nyilvan elotte senki sem hordta nekem ugy jon le. Akkor nem mindegy mit csinal vele? Ha egy uj cucc azt mondom oke....de egy regi amit lehet senki nem vesz fel tobbet??
2017. márc. 12. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!